02.11.2023

                  

Ordonanța nr. 90 din 27 octombrie 2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023 în vederea încadrării în ținta de deficit bugetar asumată prin Programul de convergență, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial nr. 979/27 octombrie 2023, prevede, conform art. 1 alin. 4: În anul 2023, începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, instituțiile și autoritățile publice locale, indiferent de modul de finanțare și subordonare, nu pot finanța din fonduri publice, cu excepția celor provenite din donații și sponsorizări, organizarea de evenimente comunitare cum ar fi festivaluri, concerte, competiții locale, festivități, sărbători tematice, dar fără a se limita la acestea”.

Ținând cont de aceste prevederi legislative, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița nu mai organizează evenimentele programate pentru luna noiembrie, respectiv Concursul Național de Literatură „Moștenirea Văcăreștilor” și Festivalul-Concurs Național „Ileana Sărăroiu”.

Pentru concurenții înscriși la Festivalul-Concurs Național „Ileana Sărăroiu” se returnează taxa de participare prin virament bancar.

          Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Compartimentul Comunicare al

Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa