26.06.2019

 

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, îi invită pe cei mici, în perioada 1-5 iulie 2019, la Tabăra de creație "O vară de poveste", ediția a VIII-a.

Atelierele și activitățile pe care le propunem: olărit, sculptură în piatră, micul artizan, mărgele și mărgeluțe, decorațiuni hârtie, icoane pe sticlă și dans au menirea să le ofere celor mici întâlnirea cu lumea satului, cu activități non-formale, descoperind tainele meșteșugurilor tradiționale și tradiţia populară, chiar în inima orașului. Programul de desfășurare este 9.00-13.00, de luni până joi, iar taxa de participare este de 30 de lei/copil.

Ultima zi este dedicată unei excursii de documentare, care, anul acesta, le propune copiilor un traseu atât istoric, dar și etnografic: Târgoviște - Câmpulung Muscel și vizitarea Bisericii Negru Vodă - Mausoleul Mateiaș - Ferma de animale de la Fundata. Aici, într-un cadrul natural, cei mici vor servi un prânz tradițional, vor participa la câteva activități curente din cadrul fermei și se vor juca.

Vă așteptăm cu drag!