29.08.2016

Ieri, 29 august 2016, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat o vizită de lucru în mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa, în vederea analizării stadiului de realizare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere și de utilități.

Pe DJ 714 A Moreni – Pucheni – Valea Brăteiului, au loc lucrări de consolidare şi refacere ale noului pod, investiţie în valoare totală de 3.790.149 lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu:“Va rezulta un pod cu o lungime de 48 de metri, o lucrare spectaculoasă, în proiect fiind incluse şi capetele de intrare şi de ieşire (…) În zilele următoare am să dau ca temă Direcţiei Tehnice, scoaterea la licitaţie a unui proiect de modernizare a drumului judeţean de la Gâlma, până la exploatarea de carieră a Carpatcement. Sunt 11 km, la care vom adăuga 3 km – drumul care leagă taberele Consiliului Judeţean – şi o refacere a podului de la Căprioara, care, după cum observaţi, nu se află într-o stare foarte bună”.

Vizita de lucru a continuat pe DJ 710 A, traseul Diaconeşti (Pucioasa) - Vârfuri - Valea Lungă, unde se desfăşoară lucrări în zonele afectate de calamităţi. Valoarea proiectului de punere în siguranţă a drumului este de 2.938.828 lei, având un termen de execuţie de 6 luni.

Ultimele localități vizate au fost Iedera, unde, în asociere cu Consiliul Local Iedera, se desfăşoară un proiect de modernizare de drum cumunal de o lungime de 2,5 km, şi Moreni, unde au loc lucrări de modernizare ale staţiei de epurare a apelor uzate.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa