06.08.2019

Astăzi, 6 august 2019, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a primit la sediul instituției vizita unui grup de tineri din orașul Vadul lui Vodă, Republica Moldova, sosiți în județ în cadrul unui schimb de experiență cu membrii asociației „Poduri” peste Podurile, cu sediul în orașul Pucioasa.

Ca urmare a evaluării proiectelor pentru activități nonprofit, sesiunea I 2019, Asociația „Poduri” peste Podurile a fost selecționată la finanțare de către Consiliul Județean Dâmbovița, cu suma de 10.000 lei, pentru Tabăra de vară „Poduri peste Vad”, activitate ce urmărește să întărească relațiile de prietenie dintre tinerii din Pucioasa și cei din orașul Vadul lui Vodă, localități ce sunt înfrățite încă din anul 2006. Delegația a fost însoțită de viceprimarul orașului Pucioasa, Dan Sprinceană.

Președintele Alexandru Oprea a făcut o scurtă prezentare a județului și a principalelor obiective de interes turistic, pe care tinerii urmează să le viziteze pe parcursul șederii lor în Dâmbovița.

Oaspeții de peste Prut au vizitat deja zona montană din nordul județului, Peștera Ialomiței și mai multe obiective turistice din municipiul Târgoviște. După întâlnirea de la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, grupul de tineri și cadrele didactice însoțitoare își continuă programul cu o vizită la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița