28.10.2019

Astăzi, 26 octombrie 2019, Alexandru Oprea, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aflat în mijlocul cetățenilor dâmbovițeni, care au fost atrași de târgurile anuale de la Fieni și Vișinești, organizate cu prilejul Sărbătorii Sf. Mare Mucenic Dimitrie.

La Fieni, târgul tradițional de toamnă a fost organizat în zona Podului Costești, într-un perimetru generos, pus la dispoziție de autoritățile locale, unde s-au adunat gospodari, meșteșugari, producători și comercianți, din mai multe județe, care au oferit spre vânzare fructe și legume, brânză de burduf și pastramă, haine groase de iarnă, precum și multe alte produse alimentare și nealimentare.

Președintele Alexandru Oprea a fost însoțit de Carmen Holban și Corneliu Ștefan, parlamentari de Dâmbovița, Cristina Stroe, inspector școlar general, Mihai Istrate, consilier județean, precum și de reprezentanții autorităților locale din orașul Fieni – viceprimarul Gheorghe Secăreanu, consilieri locali, dar și reprezentanți ai autorităților locale din comunele învecinate.

La Vișinești, târgul de toamnă cu ocazia Sărbătorii Sf. Mare Mucenic Dimitrie a reunit numeroși producători și comercianți, care au expus o mare varietate de produse agroalimentare, dar și nealimentare. Localnicii prezenți la această manifestare s-au putut bucura și de un program cu muzică și dansuri populare românești.

Președintele Alexandru Oprea a urcat pe scena amenajată în cadrul târgului, alături de primarul Nicolae Stoica și viceprimarul Marian Țapu, și s-a adresat celor prezenți, felicitându-i atât pe cetățenii care poartă numele Sfântului Dumitru, cât și autoritățile locale – pentru consecvență în organizarea acestui eveniment, care reușește să atragă, anual, un număr mare de comercianți și vizitatori, și le-a adresat tuturor urări de sănătate și prosperitate, asigurându-i de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița în toate proiectele de dezvoltare locală.