21.09.2015

Începând de astăzi, 20 septembrie 2015, copiii din comuna Moroeni beneficiază de un spațiu de recreere modern, alcătuit dintr-un loc de joacă bine dotat și un parc. Obiectivul a fost realizat în cadrul unui proiect derulat prin GAL Bucegi – Leaota prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Valoarea totală a investiției este de 100.000 euro, fonduri nerambursabile.

Alături de primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru, la evenimentul de inaugurare au participat: Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Administratorul Public al Județului, Alexandru Oprea, parlamentarii dâmbovițeni – Leonardo Badea și Vasile Horga, inspectorul școlar general, Sorin Ion, primarii localităților învecinate, numeroși localnici.

Adrian Țuțuianu, Președintele CJD: ”Astăzi marcăm un eveniment care răspunde unei nevoi sociale speciale. Avem un parc pentru distracție și recreere, atât pentru persoanele în vârstă, dar și pentru cei mici. Obiectivul este realizat din bani europeni, iar pentru mine investițiile din Moreni sunt importante”.