19.11.2017

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a participat la competiţia sportivă desfăşurată la sala de sport din comuna Răzvad, eveniment organizat în memoria handbalistului Robert Bucă, sportivul care şi-a pierdut viaţa în urmă cu doi ani într-un accident rutier. Întrecerea sportivă s-a aflat la cea de-a doua ediţie şi a constat în meciuri demonstrative de handbal, la care au luat parte aproximativ 50 de copii din judeţ.

La finalul competiţiei, participanţii au primit medalii, trofee şi diplome.

La eveniment au mai participat: Emanuel Spătaru – primarul comunei Răzvad, Cristina Stroe – inspector şcolar general adjunct, părinţii sportivului Robert Bucă, profesori de handbal şi numeroşi sportivi.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa:

„Este un proiect finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul programului pentru tineret şi sport, prin fundația Sportis; este o continuare a activităţilor pe care le-am iniţiat la nivelul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru a sprijini activităţile sportive. Puţin mai devreme am participat la deschiderea unei competiţii la sala de la şcoala „Paul Bănică”, dedicată practicanţilor de karate.

Am venit şi aici, suntem alături de copiii care au ales să facă mişcare, să facă sport şi, de ce nu, performanţă (...) Este o evocare a memoriei celor care şi-au dedicat viaţa acestui sport frumos. Înţeleg că au participat 4 echipe de la şcoli din Răzvad, Târgovişte, Glodeni, ceea ce e încurajator pentru noi ca dâmboviţeni, pentru copiii şi pentru părinţii care practică şi sprijină acest sport.”

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa