17.09.2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a  participat astăzi, 16 septembrie, alături de prefectul judeţului, Victor Sanda, inspectorul şcolar general Luminiţa Preda şi parlamentari de Dâmboviţa la festivităţile de deschidere a noului an şcolar de la mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

Prima unitate de învăţământ unde preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu a participat la startul noului an şcolar  a fost Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu, prilej cu care le-a urat mult succes elevilor şi cadrelor didactice:

„Particip astăzi şi eu şi, după cum se vede, foarte multe oficialităţi, la deschiderea noului an şcolar în unitatea de învăţământ care este reprezentativă pentru Dâmboviţa. O unitate de învăţământ care se situează în primele opt la nivel naţional din perspectiva rezultatelor şi unde munca profesorilor, munca elevilor şi efortul făcut de familii au dat rezultate deosebite.”

Preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu a răspuns şi invitaţiei Colegiului Economic „Ion Ghica”, prilej cu care a remarcat rezultatele foarte bune ale colectivului şcolii.

Un moment deosebit de important  de astăzi l-a reprezentat şi deschiderea noului an şcolar la Seminarul Teologic din Târgovişte „ Sfântul Ioan Gură de Aur”. Unitatea de învăţământ  şi-a deschis astăzi porţile, pentru noul an şcolar în prezenţa ÎPS Nifon, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei.

Şi la festivităţile prilejuite de începerea noului an şcolar ale şcolilor „Matei Basarab” şi „Ioan Alexandru Brătescu Voineşti” din municipiul Târgovişte,  preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa  a ţinut să fie prezent alături de cadrele didactice şi elevii celor două unităţi de învăţământ. 

Un debut de an şcolar, organizat cu o festivitate aparte, a fost şi cel de la Şcoala gimnazială „Iosif Gabrea” din comuna Văleni Dâmboviţa.  În prezenţa preşedintelui CJD, Adrian Ţuţuianu, a vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean, Ioan Marinescu şi Gabriel Grozavu, inspectorului general şcolar, Luminiţa Preda şi a parlamentarilor de Dâmboviţa Valentin Calcan şi Ionuţ Săvoiu şi alte oficialităţi judeţene şi locale, elevii unităţii de învăţământ au pregătit un moment artistic plin de emoţie.

Aici, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a ţinut să remarce:” Am participat astăzi la 6 deschideri de an şcolar şi am constatat că aici la Văleni Dâmboviţa festivităţile au început cu intonarea imnului de stat şi de aceea vă felicit. În al doilea rând, vreau să-i felicit pe cei mici şi pe dumneavoastră cadrele didactice care i-aţi pregătit în anii trecuţi. Vă urez dumneavoastră, cadrelor didactice, mult succes în activitate pentru că munca pe care o faceţi  este una dificilă. Urez părinţilor să fie aproape de şcoală, să se bucure de realizările copiilor lor, mult succes celor mici şi vă asigur că vă puteţi baza pe sprijinul nostru al autorităţilor locale şi judeţene. Un an bun tuturor!”