17.07.2014

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a efectuat astăzi, 16 iulie 2014, o vizită la unitățile spitalicești din municipiul Târgoviște ce aparțin Spitalului Județean de Urgență (SJUT).

Au fost vizate secțiile din zona Platformei, cele ale Spitalului Municipal Târgoviște, dar și clădiri și anexe din curtea SJUT, cum ar fi FIRAM (Formaţie de întreţinere şi reparaţii aparatură medicală) și Medicină Nucleară.

Pe parcursul vizitei, președintele CJD, Adrian Țuțuianu a fost însoțit de managerul Spitalului Județean de Urgență, Radu Petrescu, directorul medical, Andrei Tomescu și directorul economic, Silviana Marin. Scopul vizitei a fost acela de a stabili care sunt cele mai bune soluții de reorganizare a secțiilor, cu ce lucrări este  necesar să se intervină la imobile în vederea funcționării lor la standardele de calitate actuale, care sunt doleanțele personalului sanitar și așteptările pacienților.

Pe baza acestor constatări se va pune în aplicare un program concret pentru reparații curente, reparații capitale, refuncționalizări și se va decide modul în care se vor muta anumite secții, astfel încât să se poată realiza o mai bună cheltuire a banului public și o atitudine adecvată față de pacienți.

În cadrul vizitei în teren, președintele CJD a analizat și stadiul lucrărilor în cadrul proiectului derulat la Centrul multifuncțional de resurse si servicii pentru adulți cu handicap din municipiul Târgoviște.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița