09.09.2014

Ieri, 8 septembrie, președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Țuțuianu, a participat, la invitaţia edililor primăriilor şi consiliilor locale, la manifestările organizate în comunele Ocnița, Cornățelu și Brezoaele, cu prilejul Zilelor Localităţilor și a Sărbătorii Nașterii Maicii Domnului.

Zeci de comercianţi şi-au expus produsele specifice locului de unde provin, mărfuri apreciate, ca în fiecare an, de participanți.

Din programul manifestărilor dedicate zilelor localităților, nu au lipsit nici programele și spectacolele folclorice.

Prezent în mijlocul comunităţii din Ocnița, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Țuțuianu, a precizat: "Mai întâi de toate vreau să vă spun bine v-am găsit! Este o mare bucurie să fiu alături de dumneavoastră astăzi la o sărbătoare mare a creştinătăţii - Sfânta Măria Mică. Avem astăzi câteva zile de localităţi, printre care şi Ocniţa. Vreau să vă spun că am venit aici din preţuire pentru dumneavoastră, am venit să vă spun că încet şi cu răbdare facem tot ce ne-am propus în anii anteriori, am continuat, vom continua. Domnul primar v-a spus care ne sunt obiectivele imediate: finalizarea grădiniţei, finalizarea asfaltării, autogreder pentru localitate, am asigurat pentru copii microbuzul şcolar săptămâna trecută, am adus 17 microbuze în judeţ pentru 17 comune, mai aducem pentru încă 10 în următoarea lună de zile”.

Primarul comunei Ocniţa, Viorel Cismaru: ”Vă urez multă sănătate tuturor Măriilor, Marinilor. Profit de ocazia de astăzi să vă anunț că recent au fost realizate niște obiective importante la nivel de comună: se continuă asfaltarea drumurilor locale, am achiziționat, zilele trecute, cu sprijinul Guvernului și al domnului președinte Adrian Țuțuianu, un microbuz, cum am promis de șase ani, pentru transportul elevilor, s-a organizat și procedura de achiziție la un autogreder, avem grădinița care se va finaliza. Și toate aceste proiecte pe care noi le avem în desfășurare nu le putem realiza fără sprijinul domnului președinte Adrian Țuțuianu"