10.09.2013

Praznicul  Naşterii Sfintei Fecioare Maria înseamnă pentru mai multe localităţi dâmboviţene sărbătoarea Zilelor Comunei. La Cornăţelu, Brăneşti, Ocniţa şi Brezoaele dâmboviţenii au petrecut în cadrul târgurilor anuale tradiţionale. În mijlocul lor a ţinut să fie prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, însoţit de colegi din administraţia judeţeană, primarii localităţilor respective, parlamentari dâmboviţeni.

Preşedintele CJD le-a urat gânduri bune dâmboviţenilor sărbătoriţi, i-a felicitat pe edilii care au organizat evenimentele şi le-a promis tuturor că va sprijini toate acele proiecte care urmăresc dezvoltarea comunelor. Adrian ŢuţuianuVin de fiecare dată cu multă plăcere în mijlocul oamenilor, este locul unde îmi place să fiu, locul de unde afli direct bunele şi relele din viaţa lor. Unele probleme le putem rezolva, administraţia judeţeană în parteneriat cu primarii şi parlamentarii judeţului. Eu pot să-i asigur pe toţi că, atât cât ţine de mine, nicio problemă nu va fi trecută cu vederea. Am spus-o şi o repet de fiecare dată când am ocazia: pentru mine contează oamenii! În dreptul lor răspund, în dreptul lor acţionez ca şi preşedinte al Consiliului Judeţean. Le transmit încă o dată gândurile mele cel mai bune dâmboviţenilor care au sărbătorit Ziua Comunei cu ocazia Praznicului Naşterii Domnului. La mulţi ani!