18.09.2016

Sâmbătă, 17 septembrie 2016, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a participat la inaugurarea a două obiective de investiţii în localitatea Şotânga, satul Teiş.

Este vorba despre baza sportivă din localitate, finanţată din bugetul local, în valoare totală de 900.000 lei. Baza sportivă dispune de numeroase dotări şi facilităţi precum teren modern, vestiare, duşuri şi toalete, dar şi spaţiu pentru depozitarea echipamentului sportiv.

Al doilea obiectiv inaugurat a fost Şcoala Teiul Doamnei cu clasele I-IV. În valoare totală de 700.000 de lei, investiţia a fost derulată prin Programul de Dezvoltare Locală (PNDL), fiind finanţată prin OUG 28/2013.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu şi Vicepreşedinţii Alexandru Oprea şi Corneliu Ştefan au fost alături de autorităţile locale şi de cetăţenii comunei prezenţi la inaugurare, prilej cu care i-a felicitat pentru eforturile depuse, asigurându-i de sprijinul administraţiei judeţene în proiectele viitoare de modernizare a localităţii. La eveniment au mai participat Leonardo Badea – senator, Alin Manole şi Claudia Gilia – consilieri judeţeni, Carmen Holban – viceprimarul Municipiului Târgovişte, Oana Vlăducă – Director Cabinet Preşedinte şi consilier local, Ion Sorin – Inspector Şcolar General şi Mihai Puşcaşiu – Expert Cabinet Preşedinte.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: “Participăm, încă o dată, anul acesta, la inaugurarea unui obiectiv de investiţii în comuna Şotânga. Este rezultatul domnului primar Stroe Constantin, al sprijinului pe care l-a avut de la Consiliul Local şi vă asigur că este şi rezultatul sprijinului pe care l-a avut de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Putem spune, de asemenea, că este şi rezultatul implementării, la nivel naţional, a unui program început în 2012 – Programul Naţional de Dezvoltare Locală.