02.09.2015

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost prezent astăzi, 1 septembrie 2015 în comuna Cornăţelu, unde alături de primarul Floarea Rădulescu, a participat la inaugurarea şcolii cu clasele I-IV din localitate, obiectiv pe care localnicii îl așteptau de ani buni, lucrările fiind începute în 2008, cu alocare financiară derulată prin Inspectoratul Şcolar Judeţean. Obiectivul a fost finalizat prin Programul National de Dezvoltare Locală.

La eveniment au mai participat: senatorul Valentin Calcan, inspectorul şcolar general - Sorin Ion, inspectorul şcolar general adjunct - Gabriela Istrate, consilieri locali.

Unitatea de învățământ în care vor învăța 60 de elevi are o suprafaţă de 352,5 mp, 4 săli de clasă, bibliotecă, sală de sport şi cancelarie. Valoarea totală a proiectului este de 1.001.859 lei.

Tot astăzi, Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a participat la momentul inaugural prilejuit de finalizarea proiectului de modernizare prin asfaltare a 3 km din DC 53 A Băneşti - Cuza Vodă - Bolovani -Crângaşi, obiectiv realizat în cadrul unei asocieri CJD - CL Cornăţelu, cu participare financiară egală - 664.000 lei fiecare parte.