31.01.2022

         Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, a primit astăzi, 31 ianuarie 2022, vizita lui Murat Büyükerk, managerul general al firmei Arctic, cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa Centrală și de Sud-Est.

         Cu acest prilej, președintele Corneliu Ștefan i-a asigurat pe reprezentanții companiei de întreg sprijinul pe care autoritățile județene îl pot da unuia dintre cei mai importanți investitori din județul Dâmbovița.

         În acest sens, Corneliu Ștefan a transmis că dorește să se creeze bazele necesare pentru inițierea unei colaborări la nivel instituțional, în domenii-cheie precum: educație și formare de forță de muncă specializată (inginerie, contabilitate, management, muncitori, tehnicieni), sănătate, mediu înconjurător.

         Acest demers are ca fundament discuțiile anterioare pe care președintele Corneliu Ștefan le-a avut cu directorul general al companiei Arctic, în cadrul cărora au fost evidenţiate aceste oportunităţi de colaborare, fiind exprimată în mod expres intenţia de încheiere a unui parteneriat. Ca urmare, Consiliul Județean Dâmbovița a identificat importante oportunităţi de dezvoltare a unor proiecte-pilot, care să vină cu soluții acolo unde este nevoie de ele.

         Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița: „Vreau să vă asigur că administrația județeană dorește să fie un partener de încredere pentru mediul de afaceri dâmbovițean. Apreciez și vă sunt recunoscător pentru interesul față de bunul mers al economiei județului, SC Arctic SA fiind unul dintre cei mai importanți angajatori din județ. Îmi doresc să găsim împreună soluții pentru ca astfel de proiecte să devină realitate în Județul Dâmbovița. Vă asigur de întreg sprijinul meu în viitoarele dumneavoastră demersuri şi îmi exprim speranţa că relaţia noastră de colaborare va reprezenta o bază solidă, capabilă să susțină tendințele de dezvoltare durabilă a economiei judeţului nostru. În speranţa concretizării intenţiilor noastre, vă doresc mult succes în toate activitățile pe care le desfășurați și vă asigur că pentru mine colaborarea cu dumneavoastră va fi bazată pe profesionalism și promptitudine!”

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

        Consiliul Județean Dâmbovița