02.12.2016

Cu prilejul festivităţilor organizate de Ziua Naţională a României, o delegaţie din Republica Moldova condusă de primarul Oraşului Căuşeni, Grigore Repeşciuc, a fost prezentă la Târgovişte.

Înainte de începerea evenimentelor dedicate zilei de 1 Decembrie, Primăria Municipiului Târgovişte a primit vizita delegaţiei din Oraşul Căuşeni, ca parte a relaţiilor de colaborare dintre cele două localităţi, stabilite în baza acordului cadru de înfrăţire încheiat astăzi. În acest context, membrii delegaţiei din Republica Moldova au dorit să participe la o întâlnire şi cu reprezentanţii administraţiei judeţene.

Urmare a intenţiei exprimată de invitaţii din Republica Moldova, la sfârşitul ceremoniei dedicată celebrării Zilei Naţionale, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în Sala Unirii, a avut loc întâlnirea dintre conducerea forului administrativ judeţean şi membrii delegaţiei din Oraşul Căuşeni. Principalele teme ale discuţiei au vizat atât parteneriatul încheiat între Municipiul Târgovişte şi Oraşul Căuşeni, cât şi prezentarea Judeţului Dâmboviţa în vederea identificării unor posibile domenii de colaborare între cele două instituţii .

Dialogul dintre cele două părţi a fost întreţinut de către preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, primarul Municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan şi primarul Oraşului Căuşeni, Grigore Repeşciuc.

La eveniment au mai participat Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea şi Corneliu Ştefan, reprezentanţii administraţiei publice locale, consilieri locali şi judeţeni.