01.10.2007

28.09.2007

COMUNICAT DE PRESĂ
Consiliului judetean Dambovita s-a asigurat ca de la 1 octombrie, elevii si prescolarii damboviteni sa-si primeasca laptele si cornul

Conducerea Consiliului judeţean Dâmboviţa a decis să apeleze la o soluţie interimară pentru a asigura celor 34.923 elevi din clasele I-IV şi preşcolari din grădiniţele de stat cu program normal, produsele lactate şi de panificaţie începând de luni, 1 octombrie 2007.
Astfel, prin Comisia judeţeană de evaluare a ofertelor pentru achiziţia produselor lactate şi de panificaţie, contractul a fost atribuit unei firme de profil, prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunt de participare, conform cu art. 122 lit. c din OUG nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, care prevede această soluţie în situaţii de urgenţă, aşa cum este şi cazul de faţă.
Precizăm că acest contract de servicii a fost încheiat pe perioadă determinată, până la finalizarea licitaţiei publice demarată de comisia judeţeană - licitaţie suspendată din cauza contestaţiilor depuse de unele firme participante – şi trecerea la pasul următor, de ajudecare a contractului prin licitaţia electronică.
În cursul zilei de astăzi, Consiliul judeţean Dâmboviţa a transmis o notă telefonică către toţi primarii din judeţ în vederea pregătirii, împreună cu directorii de şcoală, a condiţiilor de preluare şi depozitare a produselor lactate şi de panificaţie, astfel încât să ajungă în perfectă stare la beneficiari.


Alexandra Panţu