26.10.2014

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost prezent astăzi, 25 octombrie, în comuna Malu cu Flori, cu prilejul celei de a IX-a ediții a ”Zilelor comunei”.

Pentru a marca sărbătoarea, Consiliul Local Malu cu Flori a organizat la căminul cultural din localitate o ședință festivă, în cadrul căreia au fost conferite 3 titluri de cetățean de onoare. Onoranta distincție a fost acordată președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, fiu al comunei, în semn de recunoștință și prețuire pentru sprijinul susținut în dezvoltarea localității.

De asemenea, au mai primit titlul de cetățean de onoare alți doi reprezentanți de seamă ai localității: prof. dr. Alexandru Blidaru și ing. dr. Nicolae Zegheru.

Adrian Țuțuianu, președintele CJD:

Este onorant să primesc titlul de cetățean de onoare de la administrația locală de unde te-ai născut. Este extrem de onorant pentru mine că mi s-a conferit acest titlu, alături de două mari personalități ale științei românești - domnul profesor Zegheru și domnul profesor Blidaru(…)Vă mulțumesc pentru acest titlu și înțeleg de la domnul primar, că este rezultatul pentru ceea ce eu am făcut în comuna Malu cu Flori, este și o apreciere pentru activitatea mea profesională(…)Sper că v-am reprezentat cu cinste în Senatul României în perioada 2008 – 2012, din poziția de secretar al Senatului României. De asemenea, sper că vă reprezint cu cinste și îmi voi duce la îndeplinire mandatul pentru care m-au ales dâmbovițenii – acela de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.”

Tot astăzi, președintele Adrian Țuțuianu a participat la evenimentul inaugural de punere în funcțiune a rețelei de alimentare cu apă potabilă din satul Copăceni.

Adrian Țuțuianu, președintele CJD:

Mă bucur că astăzi s-a dat drumul stației de apă din localitatea Copăceni. O să cer Serviciului Public Județean de Apă să realizeze branșamente pentru toată zona pentru că până acum sunt doar 17 gospodării conectate la rețea. Este un proiect de 45 de miliarde, finanțat prin OUG 28/2013. Am finanțat proiectul mult și anul trecut, mult și anul acesta, stadiul de realizare fiind de 95%, sub aspectul fizic al lucrărilor, iar de decontat mai sunt 10 miliarde de lei pe care le vom plăti și acum dar și la începutul anului viitor. Am rugămintea la reprezentanții primăriei să realizeze un proiect de stabilizare a zonei pentru a putea avea condiții de acces corespunzătoare.”

De asemenea, vizita șefului administrației județene în comuna Malu cu Flori a inclus și inaugurarea unui tronson de drum în satul Capu Coastei, realizat în asociere de Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Local Malu cu Flori.