24.03.2023

Începând de duminică, 26 martie 2023, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte trece la programul de vară.

Vă așteptăm la muzeele aflate în administrarea noastră pentru recreere, dar şi pentru a descoperi multiplele aspecte ale trecutului şi prezentului în plină transformare, oglindite deopotrivă într-o largă varietate de exponate, puse în valoare în expoziţiile permanente şi temporare organizate.

Astfel, noul program este următorul:

- Pentru vizitarea Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” și al Ansamblului Brâncovenesc Potlogi, programul este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 - 18:30, ultimul bilet fiind eliberat la ora 18:00. Luni este închis.

- La Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa - Atelier Gheorghe Petraşcu, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România” și Casa Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele, programul de vizită este de marţi până duminică, în intervalul orar 9:00 - 17:00.

Luni este închis.

- Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie Pucioasa și Muzeul etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa, pot fi vizitate de miercuri până duminică, în intervalul orar 8:00 - 16:00. În zilele de luni, marţi, primul şi al treilea weekend din fiecare lună este închis.

Vă așteptăm cu drag!

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

Consiliului Județean Dâmbovița