19.11.2007

CONSILIUL JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA
16.11.2007

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 16 noiembrie, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a desfăşurat o acţiune de donare a sângelui, ca urmare a apelului lansat de preşedintele Gheorghe Ana, în semn de solidaritate umană cu un salariat al instituţiei aflat în suferinţă, apel la care au răspuns un număr foarte mare de colegi.
Cu această ocazie, preşedintele Consiliul judeţean Dâmboviţa, alături de conducerea Centrului judeţean de Transfuzie, le mulţumeşte tuturor celor care s-au gândit că gestul lor, de a dona sânge, salvează nu doar viaţa colegului lor dar şi a altor persoane, sângele colectat astăzi fiind utilizat şi pentru completarea stocurilor necesare centrului.
Operaţiunea, desfăşurată într-o sală special amenajată la parterul instituţiei, a fost coordonată de dr. Iulia Claudia Stanciu, director al Centrului de Transfuzie Dâmboviţa, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa dând asigurări că asemenea acţiuni vor mai fi găzduite şi pe viitor.

Purtător de cuvânt,
Alexandra Panţu