12.12.2015

La o săptămână după tăierea panglicii la obiectivele de investiții - Grădinița nr. 2 și drumul Câmpuleț – Făgețel – Glod, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a revenit astăzi, 12 decembrie 2015, în comuna  Șotânga, pentru a lua parte alături de primarul Constantin Stroe, la evenimentul de inaugurare a dispensarului medical din cartierul Goleasca. Obiectivul finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală - OUG 28/2013, a fost construit de la zero. Valoarea investiției, inclusiv dotări este de aproximativ 650.000 lei. Dispensarul are o suprafață utilă totală de 157 mp și își va desfășura activitatea prin intermediul a două  cabinete: unul de medicină de familie și unul stomatologic.

Au mai fost prezenți: viceprimarul Marian Tănase, directorul interimar al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița – Alexandru Oprea, consilierul județean Corneliu Ștefan, responsabilul administrativ al GAL „Valea Ialomiței” – Gheorghe Ana și localnici.

Adrian Țuțuianu, Președintele CJD: ” Iată că participăm astăzi la o nouă inaugurare, cea a dispensarului din cartierul Goleasca. Este foarte important că lucrurile merg înainte prin faptul că lucrăm la școala de la Teiș, la căminul cultural de la Teiș. Ar mai fi de realizat un centru civic mai modern și cu acesta cred că Șotânga are toate condițiile pe care le are un oraș. Îl felicit pe domnul primar pentru că este insistent, bătăios. Să fie într-un ceas bun și contați în continuare pe mine!”