20.05.2022

          Împlinirea a 23 de ani de la înființarea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița (CJAS) a fost marcată astăzi, 20 mai 2022, într-un mod inedit. Directorul CJAS Dâmbovița, Cristina Sima, a inițiat cu acest prilej „Gala asigurărilor sociale de sănătate în județul Dâmbovița”, eveniment ce a avut loc la Cinematograful „Independența” din municipiul Târgoviște.

          Printre invitații la eveniment, amintim: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului, Claudia Gilia, și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan.

          Președintele CJD, Corneliu Ștefan: „Sunt onorat să fiu astăzi prezent la acest eveniment, ce marchează 23 de ani de activitate pentru Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița. Vă urez la mulți ani tuturor celor care activați în această structură! Rolul dumneavoastră este deosebit de important - utilizarea eficientă a tuturor resurselor financiare și umane în interesul asiguraților din sistemul public național de asigurări sociale de sănătate. Așa cum am mai spus cu diferite prilejuri, sănătatea dâmbovițenilor este o prioritate pentru mine și administrația județeană. Un sistem sanitar centrat pe nevoile cetățeanului, accesul la servicii medicale corespunzătoare rămân o preocupare pentru mine, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Cum tema principală a acestei gale este solidaritatea în sistemul de sănătate, eu sunt aici pentru a reconfirma sprijinul meu și disponibilitatea de colaborare, pentru că scopul nostru este unul comun. O felicit pe doamna director Cristina Sima pentru inițiativa organizării acestei gale și îi urez mult succes în activitatea pe care o desfășoară în slujba dâmbovițenilor!”

Înființată în anul 1999, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița funcționează în baza prevederilor Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății cu modificările și completările ulterioare, ale statutului casei de asigurări de sănătate aprobat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), ale regulamentului de organizare și funcționare cu respectarea prevederilor legii și ale normelor elaborate de CNAS.

 

 

Compartimentul Imagine, Relații Externe,

Consiliul Județean Dâmbovița