11.01.2013

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că în săptămâna 14-18 ianuarie 2013 va efectua prin unitatile de profil, activitati de deszapezire.

            Sectoarele vizate sunt urmatoarele:

       1. Activitate deszăpezire pe sectoarele de drumuri judeţene din campania 2012-2013.

       2. Reabilitare si modernizare DJ 711 A Potlogi – Autostradă A1.

                        - montare parapeţi de siguranţă drum.                       

 

NOTĂ:

        ATENŢIE! BULETIN RUTIER

 

1.      Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera.

 

2.      DJ 711A,DN7-Serdanu - Pitaru – Potlogi- sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trim. IV 2012 sunt parţial executate acestea urmând a fi continuate în trim.II 2013.

 

3.       Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:

                  -    DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb

                  -    DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera

                  -    DJ 720 A Bucşani – Răţoaia – Mărceşti

                  -    DJ 401A, intersecţie Calea Ferată - Mogoşani

 

    Recomandări:

- Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.

- Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

      - Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”,adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

      - Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.

         - În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

         - Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică tel. 0245/207625

                                        

                                            

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa,