01.03.2013

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 4 – 8 martie 2013, va efectua prin unităţile de profil activităţi de deszăpezire pe sectoarele de drumuri judeţene în cadrul campaniei 2012-2013, dacă va fi cazul.

NOTĂ:

        ATENŢIE!  BULETIN RUTIER

1.Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera.

2.DJ 711A,DN7-Serdanu - Pitaru – Potlogi - sector restricţionat din punct de vedere al circulaţiei publice deoarece lucrările de modernizare iniţiate în trim. IV 2012 sunt parţial executate acestea urmând a fi continuate în trim. II 2013.

3.Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări în urma precipitaţiilor sub formă de ploaie şi zăpadă precum şi a fenomenului de îngheţ dezgheţ.

                  -    DJ 712 A Gura Bărbuleţu – Râu Alb şi sectorul Fieni - Runcu

                  -    DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera

                  -    DJ 720 A Bucşani – Răţoaia – Mărceşti

                  -    DJ 401 A  intersecţie Calea Ferată – Mogoşani

                  -    DJ 702 F Puntea de Greci – Răscăieţi

                  -    DJ 611 Petreşti- Vişina – Şelaru

                  -    DJ 711 Ulmi – Comişani – Băleni – Dobra – Cojasca

                  -    DJ 721 Ulmi – Colanu – Văcăreşti – Gura Şuţii – Produleşti

                  -    DJ 710 Miculeşti – Bezdead

                  -    DJ 720 C Gura Ocniţei – Ocniţa

                  -    DJ 702 E Găeşti – Cobia

                  -    DJ 702 L  Ludeşti – Scheiu

                  -    DJ 721 A  Cuparu  - Sperieţeni – Gura Şuţii

                  -    DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru

                  -    DJ 711 D Româneşti – Poiana

                  -    DJ 711 A Pitaru -  Serdanu

NOTĂ:

Pe aceste sectoare care urmează a fi programate la reparaţii imediat ce condiţiile meteo vor permite, recomandăm a se circula cu viteză redusă şi a se respecta semnificaţia indicatoarelor rutiere.

Alte recomandări:

    - Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă, acolo unde e cazul.

    - Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

    - Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”,adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

    - Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.

    - Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică  tel. 0245/207625

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean