19.10.2016

Marţi, 18 octombrie 2016, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a participat la evenimentul festiv prilejuit de punerea în siguranţă a drumului judeţean 710 Diaconeşti – Vârfuri – Valea Lungă.

Valoarea totală a investiţiei a fost de 3.047.828 lei. Lucrările de reabilitare au început în luna aprilie 2016  şi au vizat consolidarea drumului, refacerea sistemului rutier, refacerea şanţurilor din beton, precum şi refacerea podeţelor de acces existente.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: "Astăzi am finalizat lucrările de punere în siguranţă în 3 zone unde am avut alunecări de teren pe drumul judeţean 710 Diaconeşti – Vârfuri – Valea Lungă. Este vorba despre o valoare a investiţiei de circa 3 milioane lei (...) Vă mai precizez, de asemenea, că sunt în licitaţie publică încă două zone afectate de alunecări de teren în localităţile Valea Lungă şi Vârfuri, care n-au fost în acest contract".

La eveniment au mai participat, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, Directorul General al Direcţiei Generale Infrastructură Locală – Vasile  Dinu şi primarul oraşului Pucioasa – Constantin Ana.