06.10.2017

Sala Vlad Țepeș a Consiliului Județean Dâmbovița a fost astăzi, 4 octombrie 2017,  gazda conferinței de presă organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prilejuită de Festivalul - Concurs Naţional „Laura Stoica”, ediţia I, Târgovişte, ce va avea loc în perioada 7-8 octombrie 2017.

La eveniment au participat Alexandru Oprea – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Lăscaie – managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița și Alexandru Stoica – fratele îndrăgitei artiste Laura Stoica.

În deschiderea conferinței, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a evidențiat importanța organizării acestui festival, având în vedere cariera de succes a târgoviștencei Laura Stoica, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din ţară cât şi din străinătate: ”Festivalul este un gest de recunoaștere a unui om care a reprezentat mult pentru lumea artistică muzicală din România, dar și o mândrie pentru municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Cred că important este să ne respectăm publicul și să continuăm organizarea acestor festivaluri care să așeze Dâmbovița pe harta culturală a României.”

Alexandru Stoica: ”Mulțumesc Consiliului Județean Dâmbovița pentru acest gest de a organiza un festival dedicat Laurei pentru că este târgovișteancă și așa va rămâne!”

Festivalul va debuta sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 18:00, în amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din municipiul Târgoviște, seara încheindu-se cu un recital susținut de Zoia Alecu.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 octombrie 2017, ora 18.00,  la Teatrul „Tony Bulandra”. În cadrul programului vor susține recitaluri  Luminiţa Anghel şi trupa Krypton.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița