Stadiul implementării obiectivului de investiții „Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița"

Dată: 28.08.2017

Consiliul Județean Dâmbovița aduce în atenție următoarele aspecte cu privire la stadiul de implementare a obiectivului de investiții „Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

În prezent, investiția aflată în faza de studiu de prefezabilitate a primit avizul favorabil din partea Companiei Naționale de Investiții SA (CNI), urmare a ședinței Consiliului Tehnico - Economic (CTE) din data de 28 iulie 2017 și, totodată, a fost analizată în ședința pregătitoare a CTE din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene din data de 25.08.2017.

În perioada următoare, investiția urmează a fi actualizată și într-o ședință interministerială, cu participarea Ministerului Finanțelor Publice, sub coordonarea CNI SA, iar după avizarea interministerială, CNI va iniția procedurile de achiziție a realizării studiului de fezabilitate.

Valoarea estimată a obiectivului de investiții este de 133.693.874 lei (29,3 milioane Euro). El are o capacitate de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa