Importantă investiție în Comuna Văcărești

Dată: 03.08.2017

Joi, 3 august 2017, o delegație din partea companiei Curent Metal s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, și arhitectul-şef al județului, Iulian Vişanu, pentru a analiza documentația de urbanism și a clarifica mai multe aspecte tehnice referitoare la întreaga zonă de dezvoltare a investiției ce urmează a fi realizată în Comuna Văcărești, și anume o fabrică de componente necesare în procesul de producție al Societății Comerciale Arctic SA.

Cu o experiență în domeniu de peste 40 ani, Curent Metal (Turcia) este un important producător de componente metalice pentru industria automobilelor, aparatelor de uz casnic, motoarelor, aeronavelor și industria de apărare.

Reuniunea a avut loc în cadrul dialogului permanent între cei doi parteneri, în care ambele părți și-au exprimat deschiderea și disponibilitatea de a conlucra pentru realizarea acestei investiții. Consiliul județean susține constant procesul de derulare a investițiilor în Județul Dâmbovița.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa