Comunicate de presă

 • 20.09.2018

  Secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, vizită în județul Dâmbovița

  Astăzi, 20 septembrie 2018, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat la vizita de lucru pe care Adrian Marius Rîndunică, secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, a efectuat-o în județul Dâmbovița, în localitățile Titu, Găești și Târgoviște.

 • 18.09.2018

  Delegație a Federației Femeilor din Întreaga Chină, vizită în județul Dâmbovița

  Astăzi, 18 septembrie 2018, o delegație a Federației Femeilor din Întreaga Chină, condusă de E.S. Shen Yueyue, în calitate de vicepreședinte al Comitetului Permanent al Adunării Naționale Populare a Republicii Populare Chineze, dar și de președinte al federației, a efectuat o vizită în județul Dâmbovița.

 • 17.09.2018

  Consiliul Județean Dâmbovița, alături de locuitorii din Raioanele Ialoveni și Strășeni, cu ocazia manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri

  În zilele de 15 și 16 septembrie 2018, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița a participat la manifestările organizate cu ocazia Centenarului Marii Uniri în Raioanele Ialoveni și Strășeni din Republica Moldova.

 • 13.09.2018

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, alături de dâmbovițeni la Târgul anual de toamnă de la Titu

  Astăzi, 13 septembrie, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat, în localitatea Titu, la Târgul anual de toamnă, eveniment organizat, în perioada 13-16 septembrie 2018.

 • 13.09.2018

  Pompierii dâmbovițeni, sărăbătoriți la Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel-Nicolae Comănescu, a participat astăzi, 13 septembrie 2018, alături de vicepreședintele Luciana Cristea și secretarul județului – Ivan Vasile Ivanoff,  la sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița „Basarab I” (ISU), la festivitățile prilejuite de Ziua Pompierilor din România.

 • 11.09.2018

  Campania națională „ Informare acasă! Siguranță în lume! ” a ajuns la Târgoviște

  Astăzi, 11 septembrie 2018, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat, la sediul instituției, la cea de-a doua etapă a campaniei naționale ”Informare acasă! Siguranță în lume”, eveniment organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, cu scopul de a promova, în rândul grupurilor de interes, drepturile pe care potențialii migranți români le au în statele membre ale Uniunii Europene.

 • 10.09.2018

  Un nou an școlar a debutat astăzi

  Reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița - președintele Daniel Comănescu și vicepreședintele Luciana Cristea, alături de vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, parlamentarii dâmbovițeni, Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ștefan și Titus Corlățean, subprefectul Florina Mureșan, autorități locale și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean au participat, astăzi, 10 septembrie a.c., la deschiderea anului școlar 2018-2019, în mai multe unități de învățământ, din județul Dâmbovița.

 • 10.09.2018

  Zilele Cetății Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat sâmbătă, 8 septembrie, la slujba de la catedrala Mitropolitană susținută cu prilejul sărbătorii creștine a Nașterii Maicii Domnului și la procesiunea devenită tradiție. De asemenea, alături de conducerea Primăriei Târgoviște, consilierii locali, ÎPS Nifon – Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, parlamentari, miniștri, secretari de stat, conducerea Prefecturii Dâmbovița, a participat și la ședința festivă a Consiliului Local Târgoviște.

   

 • 07.09.2018

  Deschiderea celei de-a XVII-a ediții a Salonului Editorial ”Ion Heliade Rădulescu”

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat astăzi, 7 septembrie a.c, la deschiderea celei de-a XVII-a ediții a Salonului Editorial ”Ion Heliade Rădulescu”, care se desfășoară, în perioada 7-9 septembrie, în scuarul primăriei municipiului Târgoviște.

 • 30.08.2018

  Viitorul Uniunii Europene, dezbătut la Târgoviște

  Astăzi, 29 august 2018, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat la consultarea cetățenească privind viitorul Uniunii Europene, cu tema „Cetățeanul european în prim-planul reformei UE”, eveniment ce s-a desfășurat la Muzeul de Istorie din Târgoviște, la inițiativa ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, prezent la această activitate.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa