Comunicate de presă

 • 15.06.2017

  Regal muzical la Moreni!

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, a participat astăzi, 15 iunie 2017, la festivitatea de deschidere a celei de a IX-a ediții a Festivalului – Concurs Național de Muzică Ușoară, Muzică Populară și Tradiții ”Cununa Petrolului”, eveniment organizat de Cercul de Muzică de la Clubul Copiilor Moreni, cu sprijinul administrației locale și Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

 • 15.06.2017

  Părinţi reali pentru copii digitali

  Astăzi, 15 iunie 2017, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” din municipiul Târgoviște a găzduit Conferinţa „Părinţi reali pentru copii digitali. Cum navigăm în universul digital: instrumente şi strategii”. Evenimentul a fost organizat de ActiveWatch, Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu”, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte şi EduCab şi a reprezentat un dialog – atât pe tema problemelor generate de dezvoltarea accelerată a tehnologiei informației, cât și a decalajelor de competențe între părinți și copii în navigarea în spaţiul virtual.

 • 12.06.2017

  Caravana Poftă de Carte

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit astăzi, 12 iunie, întâlnirea de lucru organizată de Asociația OvidiuRO, în cadrul Caravanei Poftă de Carte, proiect ce are ca obiectiv atât promovarea cititului în rândul copiilor defavorizați și al părinților lor, precum și încurajarea unei alimentații sănătoase

 • 07.06.2017

  Finala concursului județean „Creativitate și talent”, ediția a VI-a

  Astăzi, 7 iunie 2017, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și Claudia Gilia, vicepreședinte, au participat – la sediul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” din Municipiul Târgoviște – la evenimentul ce a marcat finala concursului județean „Creativitate și talent”,ediția a VI-a

 • 31.05.2017

  S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul privind dezvoltarea infrastructurii de apă în județul Dâmbovița

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit astăzi, 31 mai a.c, evenimentul de semnare a contractului de finanțare pentru proiectul „Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița

 • 31.05.2017

  1 iunie - Ziua Copilului

  Astăzi, 31 mai 2017, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC) au fost organizate manifestări dedicate zilei de 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului

 • 30.05.2017

  Universitatea „Valahia” din Târgoviște - 25 de ani de existentă

  Cu prilejul aniversării a 25 de ani de existenţă, Universitatea „Valahia” din Târgovişte a organizat astăzi, 30 mai a.c., în Amfiteatrul Paraschiv Vagu, prin Facultatea de Ştiinţe Economice, o ceremonie festivă în cadrul căreia au fost omagiate istoria şi valoarea învăţământului economic târgoviştean.

 • 30.05.2017

  Simpozionul Internaţional „Teologie, iconografie, mărturisire – rezistenţa Bisericii prin cultură şi spiritualitate”

  Astăzi, 30 mai 2017, Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii „Valahia” din Târgovişte (UVT) a găzduit Simpozionul Internaţional cu tema „Teologie, iconografie, mărturisire – rezistenţa Bisericii prin cultură şi spiritualitate”. Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul UVT, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria Târgovişte şi Consiliul Local Târgovişte.

 • 30.05.2017

  Ambasadorul Federaţiei Ruse, vizită la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-a întâlnit astăzi, 30 mai a.c., la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, cu Ambasadorul Federaţiei Ruse, Excelenţa Sa Valery Kuzmin, aflat în vizită în judeţul Dâmboviţa.

 • 26.05.2017

  Ambasadorul Republicii Belarus, vizită la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Cu prilejul vizitei efectuate în judeţul Dâmboviţa, Excelenţa Sa Andrei Grinkevich, Ambasadorul Republicii Belarus în România, a fost prezent la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, unde a fost întâmpinat de reprezentanţii autorităţilor administraţiei locale şi judeţene.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa