Comunicate de presă

 • 04.06.2019

  ZIUA EROILOR

  Astăzi, 4 iunie 2019, secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat la evenimentele desfășurate premergător Zilei Eroilor și a lansării unui nou număr al Revistei Eroica, la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Cu acest prilej, Ivan Vasile Ivanoff a transmis mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea

 • 31.05.2019

  Monumentului Tuturor Eroilor Români, inaugurat astăzi la Cazarma Teiș

  Secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 31 mai 2019, la inaugurarea Monumentului Tuturor Eroilor Români, care de-a lungul timpului s-au jertfit pentru patrie.

 • 29.05.2019

  Trei contracte de finanțare depuse pe POR semnate, astăzi, la Pucioasa

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, a participat astăzi, 29 mai 2019, la evenimentul de semnare a două contracte de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, domeniul de intervenție 7.1, găzduit de primăria orașului Pucioasa.

 • 28.05.2019

  Au început lucrările la Dâmbovița Mall

  Așa cum anunțam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, care au efectuat astăzi, 28 mai a.c., o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

 • 28.05.2019

  DGASPC a dat startul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Copilului

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de secretarul județul Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 28 mai 2019, la evenimentul organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC), instituție subordonată CJD.

 • 24.05.2019

  24 – 28 mai 2019, Colocviul Internațional „Latinitate - romanitate - românitate”

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 24 mai 2019, la festivitatea de deschidere a celei de-a XVIII-a ediții a Colocviului Internațional „Latinitate - romanitate - românitate”, desfășurat în Amfiteatrul „Paraschiv Vagu” al Universității „Valahia” din Târgoviște (UVT), în perioada 24 - 28 mai 2019.

 • 24.05.2019

  Încep lucrările la Dâmbovița Mall, primul centru comercial modern din Târgoviște

  Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Prime Kapital, au anunțat începerea lucrărilor de construcție a primului centru comercial modern din oraș, Dâmbovița Mall. Anunțul a fost făcut astăzi, 24 mai 2019, în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate în Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița.

 • 23.05.2019

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, vizită în Comuna Șotânga

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Luciana Cristea, s-a aflat astăzi, 23 mai 2019, în Comuna Șotânga, cu prilejul inaugurării unui segment de drum local, care face legătura cu drumul județean DJ 712 Teiș – Șotânga – Vulcana-Pandele – Brănești – Pucioasa.

 • 22.05.2019

  Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vizită de lucru în județul Dâmbovița

  Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a întreprins astăzi, 22 mai 2019, o vizită de lucru în județul Dâmbovița

 • 22.05.2019

  Astăzi a avut loc decernarea titlurilor de excelență unităților de învățământ profesional și tehnic din județul Dâmbovița

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat astăzi, 22 mai 2019, la festivitatea de decernare a titlurilor de excelență, acordate unităților de învățământ profesional și tehnic din județul Dâmbovița, desfășurată în sala de conferințe a Complexului Hotelier Nova din Târgoviște.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa