Comunicate de presă

 • 09.05.2017

  9 mai 2017 - Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Naţiunilor Unite şi Ziua Uniunii Europene

  Astăzi, 9 mai 2017, cu ocazia triplei sărbatori marcate de Ziua Independenţei de Stat a României, Ziua Victoriei Naţiunilor Unite şi Ziua Europei, la Cazarma 331 Teiş au avut loc o serie de manifestări pentru omagierea tuturor celor căzuți pe

 • 09.05.2017

  Vizita delegaţiei Regiunii Autonome Guangxi Zhuang la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Marţi, 9 mai 2017, o delegaţie din Provincia Guangxi (Republica Populară Chineză), condusă de Excelenţa Sa Chen Wu, Guvernatorul Provinciei Guangxi Zhuang, a fost prezentă la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 • 09.05.2017

  Jumătate de secol de la inaugurarea Curții Domnești!

  Joi, 11 mai 2017, se împlinesc 50 de ani de la deschiderea spre vizitare a Ansamblului Monumental „Curtea Domnească” din Municipiul Târgoviște. Întinsă pe 29.000 m², Curtea Domnească reprezintă cel mai bine păstrat ansamblu aulic medieval de pe teritoriul României.

 • 08.05.2017

  Eveniment de comemorare a 72 de ani de la victoria asupra fascismului

  Astăzi, 8 mai 2017, la Cimitirul Ostaşilor Sovietici din Municipiul Târgovişte a avut loc un eveniment de comemorare a 72 de ani de la victoria asupra fascismului, prilej cu care au fost aduse omagii ostaşilor ruşi şi români care şi-au dat viaţa în luptele pentru eliberarea unor localităţi din ţară şi din judeţ.

 • 05.05.2017

  Monitorizare și verificare pe teren a obiectivelor de infrastructură rutieră

  În această perioadă, Consiliul Județean Dâmbovița, prin direcțiile de specialitate, realizează activități de monitorizare și verificare pe teren la obiectivele de infrastructură rutieră de interes județean, aflate în derulare.

 • 04.05.2017

  Vizita Ministrului Educaţiei Naţionale în Judeţul Dâmboviţa

  La invitația secretarului Biroului Permanent al Senatului – președinte al Comisiei Parlamentare de Control a SRI, senatorul Adrian Țuțuianu, astăzi, 4 mai 2017, Ministrul Educației Naționale, Pavel Năstase, s-a aflat în județul Dâmbovița, într-o vizită de lucru. Ministrul Pavel Năstase a fost însoţit atât de Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, cât şi de parlamentari dâmboviţeni şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi centrale

 • 02.05.2017

  Vizita delegației Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Republica Moldova

  În perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, o delegație a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova. Din delegație au făcut parte: Președintele Alexandru Oprea, Vicepreşedintele Alin Manole, consilierii judeţeni Florian-Dan Georgescu, Jean Popescu și Valeriu Fulga, precum și reprezentanţi ai aparatului propriu al instituţiei. Alături de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița s-a aflat și senatorul Adrian Țuțuianu.

 • 28.04.2017

  Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, vizită la Universitatea Valahia

  Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a fost prezent astăzi, 28 aprilie 2017, în Campusul Universității Valahia din Târgoviște pentru a participa la deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

 • 28.04.2017

  Veteranii de război omagiați astăzi la Târgoviște

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, a participat cu prilejul Zilei Veteranilor de Război astăzi, 28 aprilie 2017, la ceremonialul militar-religios organizat la Monumentul Eroilor din Cimitirul de Onoare Românesc de la Teiș, dedicat Zilei Veteranilor de Război.

 • 27.04.2017

  Comunicat de presă proiect Casa Atelier Gabriel Popescu

  Consiliul Județean Dâmbovița a organizat astăzi, 27 aprilie, conferința de presă la finalizarea Proiectului „Restaurarea și consolidarea Casei-Atelier Gabriel Popescu, Comuna Vulcana-Pandele, județul Dâmbovița”, din cadrul Programului PA16/RO12 Conservarea și revitalizarea patrimoniului cultural și natural, finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2009 – 2014.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa