Comunicate de presă

 • 24.06.2019

  A debutat la Târgoviște cea de-a III-a ediție a Taberei Internaționale de Pictură

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 24 iunie 2019, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff și Ionuț Lăscaie, managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, la deschiderea Taberei Internaționale de Pictură.

 • 23.06.2019

  Consiliul Județean Dâmbovița a premiat elevii olimpici din județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 23 iunie 2019, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, la ”Gala Excelenței în Învățământul Dâmbovițean”.

 • 21.06.2019

  Conferință Internațională, la Universitatea Valahia din Târgoviște

  Secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 21 iunie 2019, la cea de-a treia ediție a conferinței internaționale “Contemporary Challenges for the Society in the Context of the Recent Economic and Social Changes”, organizată de Universitatea Valahia, împreună cu Academia Oamenilor de Știință din România (AOSR), Filiala Târgoviște și Institutul CEDIMES.

 • 19.06.2019

  A fost inaugurat podul peste râul Slănic, din localitatea Gura Ocniței

  Președintele Consiliului Juețean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, secretarul județului – Ivan Vasile Ivanoff și directorul Direcției Generale Infrastructură Locală – Vasile Dinu, a participat astăzi, 19 iunie 2019, în localitatea Gura Ocniței, la evenimentul de inaugurare a podului peste râul Slănic, lateral DJ 720 C, km 4 + 300, din satul Ochiuri. Obiectivul de investiții are o valoare de 1.073.432,52 lei și a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

 • 11.06.2019

  Patru solicitări de sprijin financiar pentru județul Dâmbovița, înaintate viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, însoțit de directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat, astăzi, o vizită pe teren, în localitățile Iedera și Valea Lungă, pentru a analiza pagubele produse de precipitațiile abundente căzute în ultima perioadă.

 • 11.06.2019

  Peste 150 de copii participă la Târgul Educațional ,,Handmade with love''

  În perioada 10 – 14 iunie 2019, la Școala Specială din Târgoviște, se desfășoară Târgul Educațional ,,Handmade with love'', eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, împreună cu Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă. Proiectul este destinat dezvoltării imaginației si creativității copiilor cu nevoi speciale.

 • 10.06.2019

  Astăzi a debutat Târgul Educațional "Handmade with love"

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat, astăzi, la deschiderea Târgului Educațional ,,Handmade with love'', care se desfășoară în perioada 10-14 iunie, în curtea Școlii Speciale din municipiul Târgoviște

 • 07.06.2019

  Cu sprijinul financiar al CJD, un nou obiectiv de investiții prinde viață la Săiți, Căușeni (Republica Moldova)

  La invitația președintelui Raionului Căușeni, Nicolae Gorban, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele Alexandru Oprea, a participat astăzi, 6 iunie 2019, la festivitatea de inaugurare a obiectivului de investiții „Reparație capitală a blocului I al Gimnaziului Săiți”, din Raionul Căușeni, Republica Moldova, și la o întâlnire cu reprezentanții autorităților administrației publice locale

 • 06.06.2019

  Ziua Eroilor, marcată, astăzi, în Piața Tricolorului din Târgoviște

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, a participat, astăzi, 6 iunie a.c., la manifestările militare și religioase, organizate în Piața Tricolorului din Târgoviște, pentru a marca ”Ziua Eroilor”

 • 06.06.2019

  Ziua Eroilor, marcată la Cimitirul Evreiesc din Târgoviște

  Secretarul Județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 6 iunie 2019, la ceremonia religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori, organizată la Cimitirul Evreiesc, cu prilejul ”Zilei Eroilor”. La eveniment au participat și subprefectul județului Dâmbovița, Florina Mureșan, viceprimarul municipiului Târgoviște, Cătălin Rădulescu, reprezentanți ai Garnizoanei Târgoviște și membri ai Asociației de Prietenie și Colaborare cu Israel – filiala Târgoviște.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa