Comunicate de presă

 • 30.07.2019

  Investitori chinezi, în vizită la CJD

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Alin Manole și Luciana Cristea, a primit astăzi, 30 iulie 2019, vizita unor investitori din Republica Populară Chineză.

 • 29.07.2019

  Comunicat DJ Runcu

  Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind situația DJ 712 A Râu Alb – Runcu, doresc să informez atât opinia publică, cât și pe demnitarul care se dovedește extrem de îngrijorat de acest proiect, pe care a avut ocazia să-l ducă la bun sfârșit, dar nu a făcut-o, că, la fel ca toate celelalte instituții, și Consiliul Județean Dâmbovița are o organigramă clar definită și responsabili pentru fiecare problemă în parte.

 • 29.07.2019

  Ziua Imnului Național, sărbătorită la Târgoviște

  Astăzi, 29 iulie 2019, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, a participat la ceremonia dedicată Zilei Imnului Național, ce a avut loc în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

 • 26.07.2019

  Ziua tanchistului, sărbătorită la Târgoviște

  Astăzi, 26 iulie 2019, secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat la manifestările desfășurate la Batalionul 114 Tancuri „Petru Cercel”, cu ocazia Zilei Tanchistului. În deschiderea evenimentului a avut loc o slujbă religioasă, oficiată de reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Târgoviştei, urmată de alocuțiuni din partea invitaților și acordarea de diplome și plachete aniversare.

 • 23.07.2019

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița continuă seria vizitelor de lucru pe șantierele din județ

  Continuând seria vizitelor pe șantierele din județ, astăzi, 23 iulie 2019, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, s-a aflat în alte trei localități dâmbovițene pentru a verifica stadiul lucrărilor la infrastructura rutieră, care se realizează în această perioadă.

 • 19.07.2019

  Conferința Internațională UNIFERO, a XII-a ediție

  Astăzi, 19 iulie 2019, la Universitatea Valahia din Târgoviște, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XII-a ediții a Conferinței Internaționale UNIFERO (Uniunea Internațională a Femeilor Române) Inc. – „ Femeia, pentru o societate românească și globală, prosperă și educată”.

 • 19.07.2019

  Conducerea CJD, prezentă la festivitățile prilejuite de Zilele Localităților Găești și Gura Ocniței

  Astăzi, 19 iulie 2019, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, a participat la evenimentele dedicate Zilei Localităților Gura Ocniței și Găești.

 • 18.07.2019

  Ședință de lucru pentru desfășurarea Festivalului ”Padina Folk”, la sediul CJD

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Alin Manole și Luciana Cristea, a participat astăzi, 18 iulie 2019, la o întâlnire de lucru organizată pentru asigurarea tuturor condițiilor necesare pentru desfășurarea în bune condiții a Festivalului ”Padina Folk”, ce va avea loc în zilele de 15 și 16 august 2019.

 • 17.07.2019

  Conducerea CJD, vizită pe șantierele de investiții din localitățile Gura Ocniței și Răzvad

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, a efectuat astăzi, 17 iulie 2019, o vizită de lucru în localitatea Gura Ocniței pentru a vedea stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Modernizare străzi, rigole, șanțuri și trotuare în satele Gura Ocniței, Săcuieni și Adânca”, derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II (PNDL).

 • 16.07.2019

  Conducerea CJD: Demersuri pentru înlăturarea efectelor calamităților produse în lunile mai-iunie pe teritoriul județului Dâmbovița

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a purtat astăzi, 16 iulie 2019, discuții, la sediul instituției, cu Directorul General al Administrației Naționale Apele Române, Victor Sandu, Directorul Administrației Bazinale de Apă Argeș - Vedea, Bogdan Gorunescu, și Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dâmbovița, Dănuț Bâzgu.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa