Comunicate de presă

 • 18.12.2019

  Prima statuetă de tip Venus din țara noastră, expusă la Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 18 decembrie 2019, alături de colectivul de cercetare care a descoperit prima statuetă de tip Venus din țara noastră, la conferința de presă organizată la Muzeul Evoluției Omului și Tehnologie în Paleolitic din Târgoviște.

 • 18.12.2019

  Peste 400 de colindători au trecut și astăzi pragul CJD

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, alături de mai mulți consilieri județeni, a primit și astăzi, 18 decembrie 2019, peste 400 de colindători, înscriși la „Alaiul Colindelor”, în cea de-a treia zi.

 • 17.12.2019

  Cupa Moș Crăciun și-a premiat câștigătorii

  Devenită deja o tradiție, Cupa „Moș Crăciun” și-a premiat astăzi câștigătorii, în prezența reprezentanților autorităților locale și județene. Organizat de Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, evenimentul se desfășoară pe parcursul mai multor zile.

 • 17.12.2019

  Ziua a doua a Alaiului Colindelor a adus la CJD peste 500 de copii

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, au primit, astăzi 17 decembrie 2019, școlarii și preșcolarii înscriși la „Alaiul Colindelor”, în cea de-a doua zi.

 • 16.12.2019

  DJ 711 A, în plin proces de reabilitare și modernizare

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alin Manole, însoțit de directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală - Vasile Dinu, a făcut astăzi, 16 decembrie 2019, o vizită de lucru în comuna Potlogi, unde a analizat stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 711A Pitaru-Potlogi 23+400-30+700”.

 • 16.12.2019

  O nouă ediție a Alaiului Colindelor a debutat, la sediul CJD

  Alaiul Colindelor a debutat, astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD). Acțiunea, devenită deja tradiție, este organizată de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, instituție subordonată CJD, și dă ocazia preșcolarilor și școlarilor din tot județul să colinde conducerea instituției și să primească daruri.

 • 13.12.2019

  Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-a reunit în ședință ordinară în județul Ialomița

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat joi, 12 decembrie 2019, alături de directorul Direcției Generale Programe Europene, Florin Gilia și de Nicolae Olariu – expert Cabinet Președinte, la ultima ședință ordinară  a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR) din acest an, eveniment ce a avut loc în localitatea Manasia din județul Ialomița.

   

 • 11.12.2019

  10 noi contracte de asociere, semnate, astăzi, la sediul CJD

  În Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), s-au semnat, astăzi, 11 decembrie 2019, 10 noi contracte de asociere pentru lucrări de infrastructură, între CJD și primăriile din județul Dâmbovița. La eveniment au participat conducerea CJD, reprezentată de președintele Alexandru Oprea, vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, și secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff, dar și reprezentanții Direcției Generale Infrastructură Locală și edilii localităților vizate.

 • 10.12.2019

  Doamna Magdalena Szuber, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Poloniei la București, vizită de lucru în județul Dâmbovița

  Sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit, astăzi, 10 decembrie 2019, vizita doamnei Magdalena Szuber-Zasacka, Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei Poloniei la București.

 • 04.12.2019

  Președintele CJD, Alexandru Oprea, participă la reuniunea de toamnă a Adunării Regiunilor Europei

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, participă, în perioada 4-5 decembrie 2019, la reuniunea de toamnă a Biroului Adunării Regiunilor Europene (ARE), organizată la Bruxelles.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa