Comunicate de presă

 • 18.12.2017

  Vizita ambasadorului Israelului în județul Dâmbovița

  Excelența Sa Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, efectuează astăzi, 18 decembrie 2017, o vizită în județul Dâmbovița, prilej cu care a fost și oaspetele Consiliului Județean Dâmbovița, unde a participat la o întâlnire atât cu oficialitățile județene, cât și cu reprezentanți ai instituțiilor dâmbovițene din domeniul educației.

 • 18.12.2017

  Colindători la Consiliul Judeţean Dâmboviţa

  Astăzi, 18 decembrie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi-au făcut apariţia primii colindători, elevi ai unităţilor de învăţământ din judeţ. Cei mici au fost întâmpinaţi de preşedintele CJD – Alexandru Oprea, care le-a urat cu acest prilej sărbători fericite, mult succes la învăţătură şi multe împliniri alături de familiile lor.

 • 14.12.2017

  Pași concreți în realizarea investiției de la Ulmi

                 Astăzi, 14 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a purtat discuții cu acționarii societății comerciale cu capital turcesc CURENT METAL referitoare la stadiul demersurilor privind înființarea, în localitatea Văcărești, a unei fabrici destinate realizării de componente necesare în procesul de producție al firmei SC ARCTIC SA.

 • 13.12.2017

  Consiliul Județean Dâmbovița și DGASPC, alături de familiile în dificultate

         Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a vizitat astăzi, 13 decembrie a.c., alături de Cristiana Bucur, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, și de alți reprezentanți ai acestei instituții, mai multe familii dâmbovițene din comunele Ocnița și Gura Ocniței, aflate în atenția serviciilor locale și județene de asistență socială.

 • 13.12.2017

  Gala Excelenței în sport

              Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, i-a premiat astăzi, 13 decembrie a.c., alături de conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dâmbovița, pe elevii dâmbovițeni care au obținut rezultate deosebite la concursurile sportive naționale, în anul școlar 2016 - 2017.

 • 11.12.2017

  Consiliul Județean Dâmbovița – 18 contracte de finanțare semnate în cadrul PNDL 2

          Consiliul Județean Dâmbovița continuă demersurile necesare pentru implementarea cu succes a obiectivelor de investiții – finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene – în județul Dâmbovița, în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

 • 09.12.2017

  În cadrul proiectului „Descoperă și cunoaște România”, 100 de tineri din Republica Moldova au făcut o vizită la sediul Consiliului Județean Dâmbovița

              Astăzi, 9 decembrie 2017, Alexandru Oprea, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a primit, la sediul instituției noastre, vizita a 100 de tineri din mai multe raioane din Republica Moldova .

 • 07.12.2017

  Casa de tip familial, inaugurată în orașul Găești!

                Secretarul Județului, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 7 decembrie 2017, la evenimentul  organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), cu prilejul inaugurării unei case de tip familial, în orașul Găești, ca urmare a finalizării obiectivului „Consolidare, mansardare corp C4”.

 • 05.12.2017

  Consiliul Județean Dâmbovița i-a premiat pe participanții la cea de-a VI-a ediţie a Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu”

             Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, a organizat astăzi, 5 decembrie 2017, festivitatea de premiere și vernisajul celei de-a VI-a ediţii a Bienalei Naţionale de Gravură „Gabriel Popescu”.

 • 01.12.2017

  Unitate de 1 decembrie în Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița

     Astăzi, 1 decembrie a.c., la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc evenimentul de semnare a Înțelegerii de Cooperare între Județul Dâmbovița din România și Raionul Căușeni din Republica Moldova, stabilită prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 295/24.10.2017, privind aprobarea înfrățirii Județului Dâmbovița cu Raionul Căușeni.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa