Comunicate de presă

 • 11.06.2019

  Peste 150 de copii participă la Târgul Educațional ,,Handmade with love''

  În perioada 10 – 14 iunie 2019, la Școala Specială din Târgoviște, se desfășoară Târgul Educațional ,,Handmade with love'', eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, împreună cu Școala Gimnazială Specială Târgoviște, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Asociația PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă. Proiectul este destinat dezvoltării imaginației si creativității copiilor cu nevoi speciale.

 • 10.06.2019

  Astăzi a debutat Târgul Educațional "Handmade with love"

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat, astăzi, la deschiderea Târgului Educațional ,,Handmade with love'', care se desfășoară în perioada 10-14 iunie, în curtea Școlii Speciale din municipiul Târgoviște

 • 07.06.2019

  Cu sprijinul financiar al CJD, un nou obiectiv de investiții prinde viață la Săiți, Căușeni (Republica Moldova)

  La invitația președintelui Raionului Căușeni, Nicolae Gorban, o delegație a Consiliului Județean Dâmbovița, condusă de președintele Alexandru Oprea, a participat astăzi, 6 iunie 2019, la festivitatea de inaugurare a obiectivului de investiții „Reparație capitală a blocului I al Gimnaziului Săiți”, din Raionul Căușeni, Republica Moldova, și la o întâlnire cu reprezentanții autorităților administrației publice locale

 • 06.06.2019

  Ziua Eroilor, marcată, astăzi, în Piața Tricolorului din Târgoviște

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, a participat, astăzi, 6 iunie a.c., la manifestările militare și religioase, organizate în Piața Tricolorului din Târgoviște, pentru a marca ”Ziua Eroilor”

 • 06.06.2019

  Ziua Eroilor, marcată la Cimitirul Evreiesc din Târgoviște

  Secretarul Județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 6 iunie 2019, la ceremonia religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori, organizată la Cimitirul Evreiesc, cu prilejul ”Zilei Eroilor”. La eveniment au participat și subprefectul județului Dâmbovița, Florina Mureșan, viceprimarul municipiului Târgoviște, Cătălin Rădulescu, reprezentanți ai Garnizoanei Târgoviște și membri ai Asociației de Prietenie și Colaborare cu Israel – filiala Târgoviște.

 • 04.06.2019

  ZIUA EROILOR

  Astăzi, 4 iunie 2019, secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat la evenimentele desfășurate premergător Zilei Eroilor și a lansării unui nou număr al Revistei Eroica, la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Cu acest prilej, Ivan Vasile Ivanoff a transmis mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea

 • 31.05.2019

  Monumentului Tuturor Eroilor Români, inaugurat astăzi la Cazarma Teiș

  Secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 31 mai 2019, la inaugurarea Monumentului Tuturor Eroilor Români, care de-a lungul timpului s-au jertfit pentru patrie.

 • 29.05.2019

  Trei contracte de finanțare depuse pe POR semnate, astăzi, la Pucioasa

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de vicepreședintele Alin Manole, a participat astăzi, 29 mai 2019, la evenimentul de semnare a două contracte de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, domeniul de intervenție 7.1, găzduit de primăria orașului Pucioasa.

 • 28.05.2019

  Au început lucrările la Dâmbovița Mall

  Așa cum anunțam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, care au efectuat astăzi, 28 mai a.c., o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

 • 28.05.2019

  DGASPC a dat startul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Copilului

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de secretarul județul Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 28 mai 2019, la evenimentul organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC), instituție subordonată CJD.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa