Comunicate de presă

 • 05.09.2019

  Întâlnire cu constructorii mall-ului, la sediul CJD

  Sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) a găzduit, astăzi, 5 septembrie 2019, o întâlnire între conducerea instituției, reprezentată de președintele Alexandru Oprea, vicepreședintele Luciana Cristea și conducerea Direcției Generale Infrastructură Locală, cu reprezentanții PK Grizzly – agentul economic beneficiar al investiției de tip mall, din zona UM Gară...

 • 03.09.2019

  Toamnă încărcată de evenimente culturale, în județul Dâmbovița

  În cadrul unei conferințe de presă, susținută, astăzi, 3 septembrie 2019, de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Alexandru Oprea, a trecut în revistă principalele evenimente culturale, ce se vor desfășura în județul Dâmbovița, în perioada septembrie – noiembrie 2019.

 • 29.08.2019

  Conducerea CJD, vizită de lucru în județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de  vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat astăzi, 29 august 2019, o vizită pe șantierele a două dintre obiectivele de investiții derulate în județ.

   

 • 27.08.2019

  Șase contracte de asociere, semnate astăzi la CJD

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) a găzduit astăzi, 27 august 2019, evenimentul de semnare a contractelor de asociere încheiate între Consiliul Județean Dâmbovița și 6 dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ, respectiv Brezoaele, Costești Vale, Odobești, Cobia, Gura Șuții și Cojasca.

 • 27.08.2019

  Vești bune pentru județul Dâmbovița

  În cadrul unei conferințe de presă, organizată astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Alexandru Oprea a făcut două anunțuri importante cu privire la două proiecte de interes pentru județul Dâmbovița, respectiv construcția noului sediu al Registrului Auto Român și realizarea unei noi investiții în zona Ulmi.

 • 23.08.2019

  S-a predat amplasamentul pentru construirea de locuințe ANL în zona fostei unități militare de la Gară

  Astăzi, 23 august 2019, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea – însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, și de directorul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu – a avut întâlniri cu o delegație a Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) București...

 • 19.08.2019

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Înțelegem că frustrarea poate conduce uneori la comportamente lipsite de o anumită decență și corectitudine, însă afirmațiile repetate ale senatorului Adrian Țuțuianu, cu privire la activitatea Consiliului Județean Dâmbovița, depășesc orice urmă de adevăr, fiind o puternică dovadă de crasă manipulare la adresa tuturor dâmbovițenilor...

 • 17.08.2019

  Tabăra Naţională de Sculptură ”Vasile Blendea”, la final

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a participat astăzi, 17 august 2019, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la vernisajul lucrărilor realizate, în intervalul 1- 15 august 2019, în cadrul Taberei Naţionale de Sculptură ”Vasile Blendea”.

 • 17.08.2019

  Nume cunoscute ale teatrului românesc au fost prezente, astăzi, la Potlogi

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a participat astăzi, 17 august 2019, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la un eveniment cultural menit să pună în valoare complexul istoric și să aducă arta mai aproape de oameni.

 • 16.08.2019

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, prezentă la Festivalul ”Padina Folk”

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, a participat ieri, 15 august 2019, la deschiderea Festivalului ”Padina Folk”.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa