Comunicate de presă

 • 18.01.2019

  Consiliul Județean Dâmbovița, apel pentru implicare în campania ”Alege prioritățile orașului tău”

  Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

 • 16.01.2019

  Restricțiile de circulație pe DJ 713 se prelungesc

  Restricțiile de circulație din zona montană dâmbovițeană se prelungesc, în condițiile codului galben, care vizează zona Padina - Peștera, aflat încă în vigoare până astăzi, 16 ianuarie a.c., la ora 20.00.

 • 15.01.2019

  Restricții de circulație în zona montană dâmbovițeană

  În contextul căderilor de zăpadă, a viscolului puternic și al avalanșei produse în această dimineață, în zona montană dâmbovițeană, vicepreședintele Consiliului județean Dâmbovița, Alin Manole, a efectuat o vizită de lucru în zona afectată, împreună cu directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu și directorul Societății de Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița (LDP), Cristian Avanu.

 • 15.01.2019

  Ziua Culturii Naționale

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat, astăzi, 15 ianuarie a.c., la manifestările organizate de Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviştei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Societatea Scriitorilor Târgovişteni, pentru a marca Ziua Culturii Naționale.

 • 14.01.2019

  Zona montană dâmbovițeană, în atenția autorităților județene

  Sala ”Vlad Țepeș” a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit, astăzi, 14 ianuarie 2019, o întâlnire privind stadiul proiectelor de dezvoltare a infrastructurii din zona montană dâmbovițeană și a aprobării noului plan de management al Parcului Național Bucegi și a documentației “Actualizare, reconfigurare plan urbanistic zonal Padina – Peștera și a regulamentului local de urbanism aferent”.

 • 22.12.2018

  Ziua Victoriei Revoluției și a Libertății, celebrată la Târgoviște

  Astăzi, 22 decembrie 2018, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat la activitățile dedicate Zilei Victoriei Revoluției și a Libertății, eveniment ce a avut loc în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

 • 21.12.2018

  Vernisajul expozițiilor de artă preistorică ”Arta în paleoliticul din România” și ”Imaginea femeii în paleolitic”

  Astăzi, 21 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat la deschiderea oficială a două expoziții de artă preistorică și anume ”Arta în paleoliticul din România”, respectiv ”Imaginea femeii în paleolitic”, ce se află la Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic din Târgoviște.

 • 21.12.2018

  Ultimii colindători la Consiliul Județean Dâmbovița

  Astăzi, 21 decembrie a.c., s-a încheiat evenimentul ”Alaiul Colindelor”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, la sediul instituției noastre. Astăzi ne-au colindat elevi ai școlilor Coresi și Matei Basarab din Târgoviște. De asemenea, au fost prezenți și copiii care fac parte din grupul vocal târgoviștean ”Îngeri”.

 • 20.12.2018

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și reprezentanții mass-media alături de colindătorii dâmbovițeni

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița și reprezentanții presei locale au fost astăzi, 20 decembrie 2018, alături de colindătorii care au sosit la sediul instituției noastre. Atât președintele Daniel Comănescu și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, cât și jurnaliștii dâmbovițeni i-au ascultat, cu drag, pe cei mici și le-au urat sărbători frumoase.

 • 19.12.2018

  Colindele la Consiliul Județean Dâmbovița continuă

   Astăzi, 19 decembrie a.c., au continuat colindele la Consiliul Județean Dâmbovița. Grupurile venite la instituția noastră, în cea de-a treia zi a evenimentului ”Alaiul Colindelor” au fost formate din elevi ai instituțiilor școlare dâmbovițene

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa