Comunicate de presă

 • FESTIVAL – CONCURS NAŢIONAL DE LITERATURĂ “MOŞTENIREA VĂCĂREŞTILOR” - EDIŢIA A XLVI-A TÂRGOVIŞTE

  Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a participat astăzi, 7 noiembrie 2014 la deschiderea oficială a celei de a XLVI – ediții a Concursului Național de Literatură “Moştenirea Văcăreştilor”, eveniment organizat de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Târgovişteni, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte și Biblioteca Județeană ”I. H. Rădulescu”.

 • Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, vizită pe șantierele de lucrări din județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole, au efectuat astăzi, 22 iulie 2019, o vizită de lucru pe șantierele de lucrări din comunele: Hulubești (Butoiu de Jos, Butoiu de Sus), Crângurile (Voia), comuna Dragodana (Picior de Munte).

 • La mulţi ani Armatei Române!

  Ziua de 25 octombrie a fost marcată la Garnizoana Târgovişte printr-un ceremonial militar-religios, urmat de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Cimitirul de Onoare Românesc.

 • Vizită investitori francezi în Parcul Industrial Priboiu

  Alexandru Oprea, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de vicepreşedinţii Alin Manole şi Claudia Gilia, a primit la sediul instituției vizita unor investitori francezi interesați să pătrundă în mediul economic dâmboviţean prin demararea unor posibile investiţii în Parcul Industrial Priboiu.

 • Ziua Națională a României sărbătorită la Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat astăzi, 1 Decembrie, alături de oficialități locale și județene, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviște, Ministerului Apărării Naționale, structurilor Ministerului Administrației și Internelor, precum și de numeroși dâmbovițeni, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României

 • Președintele CJD, vizită de lucru pe șantierele din sudul județului

  Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Țuțuianu, a efectuat astăzi, 16 martie 216, o vizită de lucru la obiectivele de investiţii în infrastructura rutieră de pe mai multe tronsoane din zona de sud a judeţului, pentru a analiza stadiul și calitatea lucrărilor efectuate.

 • Acțiune filantropică la Centrul Social Creștin din municipiul Târgoviște

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat miercuri, 8 aprilie 2015, alături de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la acțiunea filantropică organizată la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei (C.S.C.).

 • Obiective de investiții finalizate la Băleni și Gura Șuții

  Prezent în județul Dâmbovița, Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a participat astăzi la inaugurarea a două obiective de investiții realizate în infrastructura școlară din localitățile Băleni și Gura Șuții, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, inspectorul şcolar general, Luminiţa Preda, parlamentarii de Dâmbovița, Leonardo Badea și Ionuț Săvoiu, primarii celor două comune, localnici și copii.

 • Bursa Locurilor de Muncă – o șansă pentru șomerii din orașele Titu și Găești

  Consiliul Județean Dâmbovița și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM) au organizat astăzi, 25 iulie 2014, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă în orașele Titu și Găești.

 • A fost inaugurat Centrul de Informare Turistică din Bucegi

  Sâmbătă, 12 aprilie 2014, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a participat la inaugurarea Punctului de informare turistică din zona Peștera, obiectiv realizat în cadrul proiectului “Evaluarea stării de conservare a speciilor şi habitatelor din Parcul Natural Bucegi, precum si conştientizarea publicului şi a factorilor de interes pentru un management protectiv al acestuia”, SMIS 36301.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa