Comunicate de presă

 • 03.09.2019

  Toamnă încărcată de evenimente culturale, în județul Dâmbovița

  În cadrul unei conferințe de presă, susținută, astăzi, 3 septembrie 2019, de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Alexandru Oprea, a trecut în revistă principalele evenimente culturale, ce se vor desfășura în județul Dâmbovița, în perioada septembrie – noiembrie 2019.

 • 29.08.2019

  Conducerea CJD, vizită de lucru în județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de  vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat astăzi, 29 august 2019, o vizită pe șantierele a două dintre obiectivele de investiții derulate în județ.

   

 • 27.08.2019

  Șase contracte de asociere, semnate astăzi la CJD

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) a găzduit astăzi, 27 august 2019, evenimentul de semnare a contractelor de asociere încheiate între Consiliul Județean Dâmbovița și 6 dintre unitățile administrativ-teritoriale din județ, respectiv Brezoaele, Costești Vale, Odobești, Cobia, Gura Șuții și Cojasca.

 • 27.08.2019

  Vești bune pentru județul Dâmbovița

  În cadrul unei conferințe de presă, organizată astăzi la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, președintele Alexandru Oprea a făcut două anunțuri importante cu privire la două proiecte de interes pentru județul Dâmbovița, respectiv construcția noului sediu al Registrului Auto Român și realizarea unei noi investiții în zona Ulmi.

 • 23.08.2019

  S-a predat amplasamentul pentru construirea de locuințe ANL în zona fostei unități militare de la Gară

  Astăzi, 23 august 2019, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea – însoțit de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, și de directorul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu – a avut întâlniri cu o delegație a Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) București...

 • 19.08.2019

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Înțelegem că frustrarea poate conduce uneori la comportamente lipsite de o anumită decență și corectitudine, însă afirmațiile repetate ale senatorului Adrian Țuțuianu, cu privire la activitatea Consiliului Județean Dâmbovița, depășesc orice urmă de adevăr, fiind o puternică dovadă de crasă manipulare la adresa tuturor dâmbovițenilor...

 • 17.08.2019

  Tabăra Naţională de Sculptură ”Vasile Blendea”, la final

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a participat astăzi, 17 august 2019, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la vernisajul lucrărilor realizate, în intervalul 1- 15 august 2019, în cadrul Taberei Naţionale de Sculptură ”Vasile Blendea”.

 • 17.08.2019

  Nume cunoscute ale teatrului românesc au fost prezente, astăzi, la Potlogi

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a participat astăzi, 17 august 2019, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la un eveniment cultural menit să pună în valoare complexul istoric și să aducă arta mai aproape de oameni.

 • 16.08.2019

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, prezentă la Festivalul ”Padina Folk”

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, a participat ieri, 15 august 2019, la deschiderea Festivalului ”Padina Folk”.

 • 14.08.2019

  Elevii cu media 10 la examenele naționale, premiați, astăzi, de CJD

  Consiliul Județean Dâmbovița (CJD) a premiat astăzi, 14 august 2019, în debutul ședinței ordinare, elevii care au obținut media 10 la examenele naționale, susținute în această vară.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa