Comunicate de presă

 • 20.02.2020

  Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prezent la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară

  Consiliul Judeţean Dâmboviţa (CJD), prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, participă și anul acesta la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, ce se desfășoară în perioada 20 - 23 februarie 2020, în pavilionul B2 al Romexpo București.

 • 13.02.2020

  Specialiști din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, prezenți în zona montană a județului Dâmbovița

  Complexul Hotelier Peștera a găzduit astăzi, 13 februarie 2020, evenimentul de semnare a ordinului de începere a serviciilor de elaborare a notei conceptuale privind amenajarea stațiunii turistice de interes național Padina - Peștera.

 • 11.02.2020

  Patru noi contracte de asociere semnate, astăzi, la CJD

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) a găzduit, astăzi, semnarea a patru noi contracte de asociere cu unitățile administrativ-teritoriale din județ, în prezența conducerii CJD, reprezentată de președintele Alexandru Oprea, și a edililor localităților vizate.

 • 06.02.2020

  Precizări privind circulația rutieră în zona montană a județului

  În vederea asigurării condițiilor de acces rutier și, totodată, pentru degajarea părții carosabile de căderile de zăpadă și a arborilor doborâți de fenomenele metorologice, SC Lucrări Drumuri și Poduri SA (SC LDP) a acționat în cursul nopții trecute și în cursul zilei de astăzi, în zona montană dâmbovițeană, atât pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Zănoaga Bolboci (mal drept) – Padina – Peștera, cât și pe drumul de legătură Zănoaga – Dichiu și sectorul administrat de Consiliul Județean Dâmbovița pe sectorul DJ 713.

 • 05.02.2020

  Conducerea CJD, discuții cu reprezentanții Ludan Engineering

  Urmare a vizitei delegației Ambasadei Israelului în România și a reprezentanților Camerei de Comerț România – Israel, din data de 19 decembrie 2019, președintele Alexandru Oprea, a primit astăzi, 5 februarie 2020, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), vizita reprezentanților unei firme israeliene cu un mare potențial de dezvoltare în domeniul ingineriei.

 • 04.02.2020

  Planul de Dezvoltare Regională 2021 – 2027, dezbătut la Târgoviște

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a reunit astăzi, 4 februarie 2020, Grupul Tematic Regional Mobilitate și Infrastructură pentru elaborarea Planului de Dezvoltare Regională 2021 -2027. La evenimentul prezidat de Liviu Mușat, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR), a fost prezent și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

 • 04.02.2020

  Vizită de lucru pe DJ 702

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, alături de directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a efectuat, astăzi, 4 februarie 2020, o vizită pe teren, pentru a analiza stadiul lucrărilor la podul situat în Cândești Vale

 • 04.02.2020

  Încă un pas, spre realizarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră a județului Dâmbovița

  În cadrul unei conferințe de presă, organizate, astăzi, 4 februarie 2020, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), președintele CJD, Alexandru Oprea, a anunțat că vineri, 31 ianuarie a.c. au fost depuse ofertele pentru cel mai important proiect, ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere a județului.

 • 03.02.2020

  Conducerea CJD, vizită de lucru pe șantierele din județ

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, a efectuat, astăzi, 31 ianuarie 2020, alături de vicepreședintele Alin Manole și directorul general al Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, o vizită la mai multe obiective de infrastructură aflate în lucru, la acest moment.

 • 28.01.2020

  Contracte de asociere semnate astăzi la CJD

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat astăzi, 28 ianuarie 2020, contractul de asociere cu unitățile administrativ – teritoriale Comișani, Ulmi și Văcărești, în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal – zona industrială și de servicii Ulmi – Văcărești – Comișani și declararea acesteia de interes județean.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa