Comunicate de presă

 • 17.05.2019

  Monumentele istorice - obiectul unei mese rotunde organizate la UVT

  Secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 17 mai 2019, la masa rotundă ”Monumentele aflate în patrimoniul privat din localitățile și zonele istorice din România: protejare, conservare, restaurare, valorificare”, găzduită de Institutul de Cercetare al Universității Valahia din Târgoviște (UVT).

 • 15.05.2019

  Conducerea CJD – întâlnire cu specialiști în domeniul dezvoltării domeniului schiabil

  Sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit astăzi, 15 mai 2019 o întâlnire a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Alin Manole, cu administratorii unei firme poloneze, specializată în producția de echipamente necesare construcției de pârtii.

 • 15.05.2019

  Inaugurarea Memorialului Nicolae Grigorescu, la Potlogi

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole au participat, astăzi, 15 mai 2019, în comuna Potlogi, satul Pitaru, la inaugurarea Memorialului Nicolae Grigorescu.

 • 15.05.2019

  Activități educative organizate de CJD în cadrul Programului pentru școli al României

  În data de 20 mai 2019, Consiliul Județean Dâmbovița, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, va organiza la Școala Gimnazială „Matei Basarab” Târgoviște, concursul de creație plastică „MĂRUL DE AUR”, la care vor participa 425 de elevi din învățământul primar. Acțiunea vizează conștientizarea în rândul elevilor a unei alimentații sănătoase, bazate pe consumul de fructe și legume proaspete.

 • 15.05.2019

  A VI-a ediție a Simpozionului ”Ziua Familiei”, la Consiliul Județean Dâmbovița

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit astăzi, 15 mai 2019, a VI-a ediție a simpozionului dedicat Zilei Familiei, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Crucea Roșie - Filiala Dâmbovița și Asociația Județeană a Asistenților Sociali Profesioniști Dâmbovița.

 • 14.05.2019

  Conducerea CJD, dialog cu specialiști în turism din cadrul ASE București

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea a avut astăzi, 14 mai 2019, o întâlnire cu rectorul Academiei de Studii Economice (ASE), prof. univ. dr. Nicoale Istudor, decanul Facultății de Business și Turism din cadrul ASE din București, prof. univ. dr. Rodica Pamfilie și alți specialiști din cadrul instituției.

 • 13.05.2019

  Proiectul Erasmus+, ”Future partnerships”, la Târgoviște

  Vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, a participat astăzi, 13 mai a.c., la Școala Gimnazială Specială Târgoviște, la deschiderea activităților Fluxului 3 de mobilitate, în cadrul Proiectului Erasmus+ ”Future partnerships”

 • 13.05.2019

  Caravana Smart City a ajuns la Târgoviște

  Secretarul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 13 mai 2019, la Caravana Smart City, acțiune desfășurată în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Târgoviște. În deschiderea evenimentului, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan a susținut o scurtă prezentare a viziunii, soluțiilor și beneficiilor unui oraș Smart, urmând alocuțiuni din partea secretarului județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff și a prorectorului Universității Valahia, Ioan Corneliu Sălișteanu.

 • 10.05.2019

  Inaugurarea obiectivului „Amenajare incintă, dotare și împrejmuire centru educativ pentru copii săraci Răzvad, județul Dâmbovița

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat, astăzi, 10 mai 2019, în comuna Răzvad, la inaugurarea obiectivului „Amenajare incintă, dotare și împrejmuire centru educativ pentru copii săraci Răzvad, județul Dâmbovița”.

 • 10.05.2019

  Conducerea CJD, prezentă la cea de a –VI-a ediție a spectacolului „Primăvara Clasică Europeană”

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, împreună cu vicepreședintele Alin Manole,  a participat joi, 9 mai a.c., la spectacolul ”Primăvara Clasică Europeană”, organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa