Comunicate de presă

 • 18.12.2018

  Alte grupuri de colindători la Consiliul Județean Dâmbovița

     Alte grupuri de colindători au ajuns astăzi, 18 decembrie a.c., la Consiliul Județean Dâmbovița. Copiii sunt elevi ai școlilor dâmbovițene Ion Alexandru Brătescu Voinești, Coresi și Matei Basarab.
     De asemenea, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a ascultat cu bucurie și colindele elevilor de la Școala Specială Târgoviște sau de la Colegiul Național ”Constantin Cantacuzino”.

 • 17.12.2018

  Colindători la Consiliul Județean Dâmbovița

  Numeroși elevi dâmbovițeni au sosit astăzi, 17 decembrie a.c., la Consiliul Județean Dâmbovița, deschizând, astfel, evenimentul denumit „Alaiul Colindelor”, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură.

 • 07.12.2018

  Centru pentru copii cu dizabilități, inaugurat la Găești

  Astăzi, 7 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, și vicepreședintele Luciana Cristea au participat la inaugurarea „Centrului de recuperare pentru copilul cu handicap” din orașul Găești, o investiție în valoare totală de 280.000 de Euro.

 • 06.12.2018

  Vizita E.S. Nikoloz Nokolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, la Consiliul Județean Dâmbovița

  Astăzi, 6 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a avut o scurtă întâlnire cu Excelența Sale Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România.

 • 05.12.2018

  Contracte de finanțare de 31 de milioane de lei, semnate la Consiliul Județean Dâmbovița

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Daniel Comănescu și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, a primit astăzi, 5 decembrie 2018, vizita lui Liviu Gabriel Mușat, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, ca urmare a semnării contractelor de finanțare pentru proiectele „Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră în județul Dâmbovița”.

 • 01.12.2018

  Manifestări dedicate împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire, astăzi, la Târgoviște

           Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Daniel Comănescu și vicepreședinții Luciana Cristea și Alin Manole, a participat astăzi, 1 decembrie 2018, la Ceremonia organizată cu prilejul Zilei Naționale a Românei.

 • 30.11.2018

  Comunitatea bulgara din Targoviste - eveniment aniversar dedicat centenarului

  Astăzi, 30 noiembrie 2018, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, însoțit de vicepreședintele Luciana Cristea, a participat la marcarea a 167 de ani de la stabilirea bulgarilor în Târgoviște și întemeierea cartierului Matei Voievod, eveniment organizat de Asociația Zaedno a Bulgarilor din Târgoviște în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

 • 28.11.2018

  Distincții oferite în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Județean

  Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit astăzi, 28 noiembrie 2018, un moment festiv prin care s-a dorit marcarea Centenarului Marii Uniri dar și a împlinirii a 650 de ani de la atestarea documentară a județului Dâmbovița și a 50 de ani de la reînființarea județului.

 • 23.11.2018

  Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, vizită de lucru în sudul județului

  Președintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a efectuat astăzi, 23 noiembrie a.c., o vizită, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea, la baza Societăţii Comerciale Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa, situată în localitatea Comişani.

 • 23.11.2018

  Județul Dâmbovița și Unitatea Națională

  Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” din Târgovişte au organizat, astăzi, 23 noiembrie a.c., la Muzeul de Istorie, simpozionul “JUDEŢUL DÂMBOVIŢA ŞI UNITATEA NAŢIONALĂ”, eveniment menit a marca o dată în plus Centenarul Marii Uniri.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa