Comunicate de presă

 • 23.03.2017

  Reprezentanţii Consiliului Consultativ de Administrare al Parcului Natural Bucegi, reuniţi la Târgovişte

  În data de 23 martie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a avut loc o întâlnire de lucru a reprezentanţilor Consiliului Consultativ de Administrare al Parcului Natural Bucegi (CCA – PNB). Principalul obiectiv al întrunirii a vizat îmbunătăţirea procesului de funcţionare a mecanismului consultativ, responsabil cu administrarea intereselor comunităţilor locale în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă a zonei montane.

 • 22.03.2017

  Seminar de instruire - Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – filiala Dâmboviţa

  Marţi, 21 martie 2017, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat la seminarul de instruire a preşedinţilor subfilialelor aparţinând Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România – filiala Dâmboviţa, eveniment ce s-a desfăşurat în oraşul Sinaia

 • 20.03.2017

  Alteța Sa Regală Principesa Maria în vizită în județul Dâmbovița

  Alteța Sa Regală Principesa Maria s-a întâlnit la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște cu reprezentanții administrației locale și județene. Vizita în județul Dâmbovița a fost un bun prilej de a cunoaște istoria, tradițiile, potențialul economic al zonei și legăturile Casei Regale, stabilite, de-a lungul timpului, cu municipiul Târgoviște. În acest context, Alteța Sa Regală a ținut să transmită atât gândurile sale bune tuturor dâmbovițenilor, cât și bucuria de a fi prezentă în fosta cetate de scaun.

 • 20.03.2017

  Prezentarea programului Start-UP Nation la Târgoviște

  Astăzi, 20 martie 2017, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de doamna Claudia Gilia – Vicepreședinte, a participat la evenimentul de prezentare a programului Start-UP Nation România. Acțiunea s-a desfășurat în Amfiteatrul din Campusul Universității Valahia din Târgoviște, fiind organizată cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 • 15.03.2017

  Dezbaterea documentaţiei de urbanism “Actualizare, Reconfigurare Plan Urbanistic Zonal Padina – Peştera şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent”

  Astăzi, 15 martie, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa a avut loc o nouă dezbatere pe tema documentaţiei de urbanism – „Actualizare, Reconfigurare Plan Urbanistic Zonal Padina – Peştera şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent”.

 • 09.03.2017

  COMUNICAT DE PRESĂ - 9 martie 2017

  "Am remarcat faptul că, în spațiul public, circulă informații eronate cu privire la repartizarea pe anul 2017 a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată și din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, orașelor și municipiilor. ..."

 • 01.03.2017

  Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a efectuat astăzi o vizită de lucru în Județul Dâmbovița

  Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a efectuat astăzi o vizită de lucru în Județul Dâmbovița pentru a observa și analiza stadiul lucrărilor realizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul Proiectului „Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița”, centru a cărui recepție a fost realizată luna trecută.

 • 01.03.2017

  1 Martie în oraşul Titu

  Cu prilejul zilei de 1 martie, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a dorit să fie aproape de cetăţenii dâmboviţeni

 • 01.03.2017

  Comunicat de presă - 1 martie 2017

  Având în vedere blocajul creat de consilierii județeni aparținând grupului liberal – în cadrul ședinței de consiliu județean, care s-a desfășurat marți, 28.02.2017 – la nivelul proiectelor privind dezvoltarea investițiilor în zona UM Gară Târgoviște, Alexandru Oprea, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a adus în atenția opiniei publice consecințele neadoptării Hotărârii Consiliului Județean

 • 28.02.2017

  Expoziție de mărțișoare „Vestitorii Primăverii”

  Muzeul de Istorie, ce aparține Complexului Național Muzeal ”Curtea Domnească”, a găzduit astăzi, 28 februarie 2017, evenimentul Vestitorii Primăverii, în cadrul căruia copiii de la Școala Specială din Târgoviște au organizat o expoziție de mărțișoare, la care și-au adus contribuția și elevii Școlilor „Tudor Vladimirescu” din Târgovişte și „Matei Basarab” Târgoviște, Școlii Gimnaziale Buciumeni și Școlii Gimnaziale Ulmi.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa