„Zilele Localității" - Găești și Gura Ocniței

Dată: 19.07.2017

Miercuri, 19 iulie 2017, conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a participat, în localitățile Găești și Gura Ocniței, la evenimentele organizate cu prilejul „Zilelor Localității”. În acest an, oraşul Găeşti a împlinit 519 ani de atestare documentară. La Casa de Cultură, au fost premiate 28 de familii pentru împlinirea a 50, respectiv 60 de ani de la casătorie, prilej cu care    le-au fost înmânate diplome de onoare. La această acțiune a luat parte și doamna Claudia Gilia – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, care a transmis felicitări tuturor cuplurilor prezente și i-a asigurat pe cei prezenți că orașul Găești va beneficia și în viitor de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița în derularea proiectelor de dezvoltare a localității. La manifestările dedicate Zilelor Orașului Găești a fost prezent și deputatul Corneliu Ștefan.

În localitatea Gura Ocniței, la căminul cultural, sărbătoarea a fost marcată prin manifestări cultural – artistice. Totodată, administrația locală a inaugurat, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, în clădirea fostului sediu al primăriei Săcuieni un biblionet, obiectiv finanțat din fonduri locale. Valoarea totală a investiţiei este de 67.272 lei. Fosta clădire a primăriei Săcuieni a avut nevoie de finisare exterioară și interioară, modernizarea grupurilor sanitare, tâmplărie PVC, montarea parchetului, modernizarea instalațiilor electrice, termice și sanitare.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a felicitat autoritățile locale pentru eforturile întreprinse în vederea susținerii acestor activități și le-a transmis locuitorilor comunei gândurile sale cele mai bune cu prilejul sărbătorii localității.

 În mijlocul locuitorilor din Gura Ocniţei s-au mai aflat: vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Claudia Gilia şi Alin Manole, secretarul județului – Ivan Vasile Ivanoff, reprezentanți ai administrației locale, numeroși localnici.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa