Vizita Prim-Ministrului României, Mihai Sorin Grindeanu, la Centrul Tehnic Titu

Dată: 05.04.2017

 

Marţi, 4 aprilie 2017, Prim-Ministrului României, Mihai Sorin Grindeanu, a fost prezent, pentru a doua oară în decurs de câteva zile, în judeţul Dâmboviţa, la Centrul Tehnic Titu, parte a grupului Renault. În cadrul acestei vizite de lucru, premierului României i-au fost prezentate autospecialele grupului Renault România, maşini echipate pentru intervenţii medicale şi situaţii de urgenţă. De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a făcut un test-drive cu anumite modele de autoturisme puse la dispoziţie de Centrul Renault.

În cadrul întâlnirii de la Titu, au avut loc discuţii între autorităţile centrale şi judeţene cu reprezentanţii grupului Renault România referitoare la dezvoltarea infrastructurii. În acest sens, a fost supusă dezbaterii realizarea DN 7 Bâldana – Titu.

Alte aspecte discutate în cadrul întâlnirii au vizat parteneriatul dintre societăţile comerciale din zonă şi autorităţile centrale şi judeţene în diferite domenii de interes precum: cercetare, inovare, educaţie, economie.

Programul premierului României în judeţul Dâmboviţa s-a încheiat cu o conferinţă de presă susţinută de Prim-Ministrul României, Mihai Sorin Grindeanu, alături de Yves Caracatzanis, directorul grupului Renault România, conferinţă urmată de o deplasare la societatea comercială Metaplast, unde au avut loc discuţii cu producătorii din industria componentelor auto care îşi desfăşoară activitatea în zonă.

La întâlnire au fost prezenţi: Alexandru Oprea – Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Antonel Jîjîie – prefectul judeţului Dâmboviţa, parlamentarii Adrian Ţuţuianu, Corneliu Ştefan, Oana Vlăducă, Carmen Holban, precum şi managerii Grupului Renault Romania.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa