Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a efectuat astăzi o vizită de lucru în Județul Dâmbovița

Dată: 01.03.2017

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a efectuat astăzi o vizită de lucru în Județul Dâmbovița pentru a observa și analiza stadiul lucrărilor realizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul Proiectului „Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița”, centru a cărui recepție a fost realizată luna trecută.

Obiectivul de investiții este amplasat pe terenul fostei unități militare de la gară și are o valoare de peste 4,3 mil lei. Consiliul Județean Dâmbovița a desfășurat lucrările de construcție și amenajare a Centrului ISU, urmând ca dotarea obiectivului să fie făcută de MAI.

Raed Arafat a fost însoţit de Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, vicepreşedinţii Claudia Gilia şi Alin Manole, Prefectul Județului, Antonel Jîjîie, Inspectorul-şef al ISU Dâmboviţa, Raoul Ilie Constantinescu, reprezentanţi ai constructorului responsabil cu reabilitarea clădirii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a spus: „Ieri, prin hotărâre de consiliu judeţean am aprobat trecerea, revenirea în proprietatea statului a acestei clădiri care va găzdui centrul de coordonare pentru colegii noştri de la ISU. Îi mulţumesc domnului secretar de stat pentru amabilitatea de a veni în judeţul Dâmboviţa şi de a vedea ceea ce am realizat noi la Târgovişte. Am avut o discuţie cu dumnealui despre ce înseamnă sprijinul Ministerului de Interne pentru partea de dotare interioară a clădirii […] Un amănunt foarte important, miercuri, pe agenda Guvernului va fi şi proiectul de hotărâre de guvern privind trecerea din domeniul public al Judeţului Dâmboviţa în domeniul public al statului a celor 10 locuinţe achiziţionate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.”

La finalul vizitei, Secretarul de stat Raed Arafat a declarat: „Mai este o problemă de conectare la curentul trifazic şi de dotare internă. Cred că pentru ambele probleme există soluţii, astfel încât, în următoarele luni, să intre în funcţiune acest centru, dar trebuie să discutăm amănunţit cum se vor rezolva la nivelul conducerii ministerului şi al IGSU, pentru că, în final, clădirea va fi redată ISU Dâmboviţa.

După sediul ISU, oficialul Ministerului Afacerilor Interne a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște și Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. 

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița 

 

         

         

         

         

         

         

         

    

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa