Mesajul Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, cu prilejul sărbătorilor pascale

Dată: 14.04.2017

Dragi dâmbovițeni, 

Sărbătorile pascale reprezintă mai mult decât un prilej de sărbătoare alături de cei dragi, fiind cel mai puternic și reprezentativ simbol al credinței. Având încredere, putem avea atât așteptări, cât și împliniri dorite. În același timp, sunt un bun exemplu pentru fiecare dintre noi de a trata cu înțelepciune, bunăvoință și căldură  provocările zilnice.

Cred că este cel mai potrivit moment pentru a fi îngăduitori cu cei care ne înconjoară și optimiști în ceea ce ne-am propus să trăim. Învierea Domnului ne dovedește tuturor că e timpul pentru iertare, pentru bine, pentru speranță și pentru reușită. Acceptarea deziluziilor prezente și trecute va fi începutul pentru noi frumoase orizonturi.

Vă doresc tuturor să fiți, astfel, încrezători în oameni, șanse și speranțe. Să trăiți cu bine, armonie, pace și liniște sufletească momentele prilejuite de sfintele sărbători pascale. Să fiți sănătoși. Să vă bucurați de cei apropiați...pentru că, întotdeauna, clipele importante ale vieții rămân momentele trăite din inimă.

Vreau să le transmit tututor dâmbovițenilor cele mai bune gânduri și sper ca Învierea Domnului să le aducă, în suflet și în case, lumina sfântă care să îi ocrotească și să le binecuvânteze viețile. 

Cu drag,

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița,

Alexandru Oprea

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa