Inaugurarea obiectivului de investiții Extindere Școală Fântânele

Dată: 15.09.2017

 

    Astăzi, 15 septembrie 2017, Claudia Gilia, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat, în comuna Cojasca, la inaugurarea obiectivului de investiții Extindere Școală Fântânele.

    Consiliul Local Cojasca a solicitat aviz în vederea transformării Școlii Gimnaziale Fântânele în liceu tehnologic și retragerea personalității juridice a Școlii Gimnaziale Cojasca, pentru a deveni structură a noului liceu.

    Alături de cadre didactice și elevi, inaugurarea obiectivului de investiții s-a realizat în prezența: primarului localității, Victor Gheorghe, parlamentarilor Adrian Țuțuianu, Carmen Holban și Oana Vlăducă, conducerii Inspectoratului Școlar Județean, mai multor consilieri județeni și primari din zonă.

    Investiția în valoare totală de 549.360 lei a fost realizată prin Programului Național de Dezvoltare Locală (OUG nr. 28/2013).

    Obiectivul de investiții, cu suprafața construită de 270 mp, a fost dat în folosință în luna martie a acestui an. Liceul Tehnologic de la Cojasca pune la dispoziția celor 51 de elevi două specializări: mecanică și croitorie.

    Tot astăzi, autoritățile locale din comuna Cojasca au inaugurat și sediul Serviciului Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa