Consiliul Judeţean Dâmboviţa la Târgul de Turism al României 2018

Dată: 22.02.2018

În perioada 22 – 25 februarie 2018, judeţul nostru este reprezentat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la Târgul de Turism al României, eveniment expozițional de impact național, organizat la Centrul Romexpo București. Printre alte atracţii turistice, în cadrul evenimentului sunt promovate Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, Peştera Ialomiţei, Zimbrăria Neagra, Palatul Brâncovenesc Potlogi  şi Casa Gravor “Gabriel Popescu” din comuna Vulcana – Pandele.

            La acest eveniment, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a fost reprezentat de consilierii Mugurel Dragomir, Ruxandra Pavel și Anda Gagiu.

Vizitatorii stand-ului de prezentare al judeţului Dâmboviţa au primit materiale de promovare cu principalele obiective turistice ale judeţului şi informaţii suplimentare privind locaţiile mai puţin cunoscute din zonă şi posibilităţile de cazare.

Menționăm că participarea la Târgul de Turism al României a reprezentat o bună oportunitate pentru a readuce în atenţia potenţialilor turişti principalele puncte de atracţie ale judeţului Dâmboviţa.

                                                Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa
 

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa