Conducerea CJD prezentă la Hramul Mănăstirii Nucet, de Izvorul Tămăduirii

Dată: 13.04.2018

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentată de preşedintele Daniel Comănescu şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, a fost prezentă astăzi, 13 aprilie 2018, la Mănăstirea Nucet, la slujba prilejuită de sărbătoarea ortodoxă Izvorul Tămăduirii, care reprezintă şi hramul aşezământului.

La manifestările religioase au mai participat secretarul judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie, subprefectul Florina Mureşan, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii dâmboviţeni Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ştefan şi Titus Corlăţean, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Laurenţiu Neculaescu şi primari dâmboviţeni.

Potrivit tradiţiei, Arhiepiscopul Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi a sfinţit în mod simbolic apa Fântânii de leac, aflată în pădurea din apropierea mănăstirii.

După încheierea ceremoniilor religioase participanţii au fost invitaţi la o serie de manifestări cultural-artistice, organizate de autorităţile locale, pentru a marca a 10-a ediţie a Zilelor Comunei Nucet.

                                                         Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa