Bursa Locurilor de Muncă – o șansă pentru șomerii din orașele Titu și Găești

Dată:

Consiliul Județean Dâmbovița și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM) au organizat astăzi, 25 iulie 2014, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă în orașele Titu și Găești.

În cele două orașe unde s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă, alături de angajatori și persoanele aflate în căutarea un loc de muncă, prezente la eveniment, au participat vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Gabriel Grozavu, reprezentanți ai AJOFM Dâmbovița și ai autorităților administrației publice locale.

Cei 21 de agenți economici prezenți la acest eveniment au oferit șomerilor un număr de 212 posturi vacante în diferite domenii de activitate, după cum urmează: confecții textile, electrotehnic, construcții metalice, vânzări comerț, prelucrări mecanice, transporturi.

De asemenea, au fost oferite 258 locuri de muncă în următoarele țări din spațiul economic european: Germania, Irlanda, Norvegia, Franța, Marea Britanie și Polonia.

Reprezentanții AJOFM Dâmbovița le-au adus la cunoștință participanților la eveniment faptul că Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița dorește să vină în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă organizând – în mod gratuit – cursuri de calificare în diferite meserii.

Dintre cei 396 de participanți, 113 solicitanți au fost selectați în vederea încadrării în muncă.

         

         

         

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa