Acţiune de informare „Dăm like în parc!”

Dată: 11.04.2017

În cadrul evenimentului „Dăm like în parc!”, astăzi, 11 aprilie 2017, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, s-a aflat în mijlocul copiilor. Evenimentul a fost organizat de Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu Târgoviște” în Parcul Chindia din Târgovişte. Activitatea a fost realizată în parteneriat Compartimentul Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi a presupus întâlnirea cu elevi şi cadre didactice din cadrul Colegiului Naţional „Constantin Cantacuzino”, Liceului „Voievodul Mircea” şi Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab” din Târgovişte, precum şi studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii „Valahia” Târgovişte. Acţiunea a fost urmată de un dialog informal privind securitatea pe reţelele de socializare. Tinerii au fost încurajaţi să întreprindă mai multe activităţi în aer liber şi să diminueze timpul petrecut în spaţiul online.

Alexandru Oprea, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa:

„Fiecare dintre dumneavoastră sunteţi la început de drum (...), faceţi planuri, construiți vise, începeţi să conştientizaţi care este sau care urmează să fie rolul dumneavoastră în societate şi să aveţi o perspectivă pe termen lung. Din păcate pentru noi, internetul – prin accesul  facil la informaţie – naşte şi riscuri sau pericole, pe care nu putem să le sesizăm în momentul în care interrelaţionăm doar cu telefonul pe care îl avem în mână. (...) Aveţi curiozităţi, aveţi aşteptări, dar cred că important este ca, în momentul în care întâmpinaţi dificultăţi, să apelaţi la sprijinul colegilor, al părinţilor, profesorilor sau educatorilor voştri.“

Alături de Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, la manifestare au mai participat: Erick Agnes, directorul Bibliotecii Județene „I. H. Rădulescu Târgoviște”, Alexandru Ştefănescu, director adjunct al Bibliotecii Județene „I. H. Rădulescu Târgoviște”, Monica Ilie, viceprimarul Municipiului Târgovişte, şi Victor Bucuroiu, agent-şef principal de poliţie din cadrul IPJ Dâmboviţa, Compartimentul Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

         

         

         

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa