Anunț - Se prelungește termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate – județul Dâmbovița

Dată: 14.01.2019

IMPORTANT!

 

Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri se prelungeste pana la data de 21.01.2019, ora 16:00.

Clarificarile referitoare la metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri, se transmit in scris, la adresa de email daretostart@partnet.ro, pana la data de 17.01.2019.

 

Dosarele (originalul impreuna cu cele doua copii) vor fi trimise intr-un colet sigilat prin posta recomandata/ curier, sau depus personal, la sediul beneficiarului sau al partenerilor de proiect, in functie de judetul de provenienta, la urmatoarea adresa:

 

 

1. Partener 2 – Consiliul Judetean Dambovita: Piata Tricolorului, nr. 1, parter, la Registratura, cam.25, Targoviste, jud. Dambovita

Persoana contact: Ruxandra Pavel 0720.744.118

 

***Coletul sigilat trebuie sa poarte, in mod obligatoriu, o eticheta cu urmatoarele date/ informatii: Numele si prenumele aplicantului, adresa, telefon, e-mail, titlul planului de afaceri si mentiunea “Pentru participare in cadrul concursului de planuri de afaceri organizat in cadrul proiectului DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate – judetul Dâmbovița ”

 

Va dorim succes!

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | Hartă website | Ajutor
Copyright © 2012 Consiliul Judeţean Dâmboviţa